tag:blogger.com,1999:blog-4661873086146916437.post127341512125318114..comments2023-08-18T12:46:13.396+02:00Comments on Zsanuária: Idén az utolsó 2 rúd bejgli... ami végre márványos lett !!!Anikóhttp://www.blogger.com/profile/17861585205825003082noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-4661873086146916437.post-78650680704807477552015-12-20T14:59:46.209+01:002015-12-20T14:59:46.209+01:00Tudod, nekem nincsenek még unokák, egy sem, talán ...Tudod, nekem nincsenek még unokák, egy sem, talán jövőre, már 63 éves vagyok, már nem leszek fiatal nagymama, de azért nagyon várom a kis büdöst :-)Anikóhttps://www.blogger.com/profile/17861585205825003082noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4661873086146916437.post-57427784652438654062015-12-20T14:58:00.704+01:002015-12-20T14:58:00.704+01:00Szoktam én is csak oldalassal főzni télen is nyáro...Szoktam én is csak oldalassal főzni télen is nyáron is, vagy csak gombócokkal, mi is imádjuk.<br />Csak meg ne betegedj, végkimerülésig sütünk, ma én is pihenőnapot tartok, halálosan fáradtnak érzem magam, a háta, a derekam, a lábaim, csak az ebédkészítés és más semmi, különben olvasok és filmeket nézek felpolcolt lábbal, te is pihenj, ha tudsz :-)Anikóhttps://www.blogger.com/profile/17861585205825003082noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4661873086146916437.post-21169665829094120522015-12-20T11:26:33.074+01:002015-12-20T11:26:33.074+01:00Már néztem és el is fogom készíteni, legyen változ...Már néztem és el is fogom készíteni, legyen változatosabb a káposzták sora. Nyáron a kovászos uborka mintájára szoktam káposztát kovászolni és azt főzöm meg sovány oldalassal. Nagyon szeretjük, igazán "üdítő" étel még a legnagyobb melegben is. <br />Tegnap még aprósüteményeket is sütöttem hatalmas adagokkal, ez lesz + zserbó az "öreg"gyerekeknek (öten vannak) az ajándék, csak az unokák kapnak (heten vannak) tényleges ajándékot. Aztán mire rendbe raktam a konyhát és nekiálltam volna a bejglinek, olyan ólmos fáradtság tört rám, hogy le kellett ülnöm, estére aztán a torkom, a hátam, a vállam, még a bőröm is fájni kezdett. Mostanra kicsit jobb, de a sütik dobozolásán és az ebédfőzésen túl mást nem csinálok, majd holnap. Remélem. Mártahttps://www.blogger.com/profile/09672535515689095315noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4661873086146916437.post-62814306399674639982015-12-20T09:23:51.005+01:002015-12-20T09:23:51.005+01:00Márti nagyon köszönöm a felvilágosítást, amikor az...Márti nagyon köszönöm a felvilágosítást, amikor az utolsó kettőnél megláttam a márványosságot, boldog voltam és mosolyogtam, hálával gondoltam rád, remélem csuklottál :-)<br />Örülök, hogy sikerült és ízlik a káposzta, látod ezért érdemes csinálni ezt a blogot, mert tanulunk egymástól és ezzel magunknak és családunknak teszünk nagyon jót, mert jókat eszünk :-) Én nagyon sokszor készítem, télen ezt a gazdagabbat, nyáron a könnyedebbet, majd annak is nézd meg a receptjét, az is nagyon finom és nem nehéz étel ám nyáron :-)<br />Én a töltött káposztát holnap teszem oda vagy kedden, ma lehet, hogy pihenek egy kicsit, elég lesz a mai ebéd /töltött csirkecomb/ elkészítése.Anikóhttps://www.blogger.com/profile/17861585205825003082noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4661873086146916437.post-64622603026548599412015-12-20T09:16:48.041+01:002015-12-20T09:16:48.041+01:00csipike köszönöm, még nem tudom milyen az íze, de ...csipike köszönöm, még nem tudom milyen az íze, de majd ha mind felvágásra kerül, akkor az összesről készül megint fénykép és felteszem, meg írok az ízekről is :-)Anikóhttps://www.blogger.com/profile/17861585205825003082noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4661873086146916437.post-86853930822578939322015-12-20T08:27:31.554+01:002015-12-20T08:27:31.554+01:00Nagyon-nagyon örülök, hogy sikerült! Izgultam...
M...Nagyon-nagyon örülök, hogy sikerült! Izgultam...<br />Megcsináltam a töltött káposztádat, mit mondjak: fenomenális! Ritkán készítettem, és valahogy soha nem volt az igazi. De ez IGEN. Tökéletes töltelék, most már tudom, az enyémnek mi volt a hibája, mi hiányzott belőle. Most már gyakran lesz és csakis így!<br />Köszönöm.Mártahttps://www.blogger.com/profile/09672535515689095315noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4661873086146916437.post-34149940294325790242015-12-19T22:50:15.741+01:002015-12-19T22:50:15.741+01:00Nagyon ügyes és micsoda új ízvilág, fenséges lehet...Nagyon ügyes és micsoda új ízvilág, fenséges lehet! Gesztenyést kolléganőm sütött, mennyei, nem is gondoltam volna, hogy ennyire ízleni fog.csipikehttps://www.blogger.com/profile/08854048761252594795noreply@blogger.com