tag:blogger.com,1999:blog-4661873086146916437.post2060879332346939195..comments2023-08-18T12:46:13.396+02:00Comments on Zsanuária: Rétes.... mert mindig szezonja van....Anikóhttp://www.blogger.com/profile/17861585205825003082noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-4661873086146916437.post-13120945581692192062014-01-17T10:17:46.069+01:002014-01-17T10:17:46.069+01:00Lívia, csakis, az egész tésztafelületet töltjük, é...Lívia, csakis, az egész tésztafelületet töltjük, és ami lelóg tészta az asztal peremétől azt kis lapokban leszeljük és ráterítjük a töltelékre, amire ugye zsiradék és tejfölpamacsok vannak előtte csorgatva, meg cukor, vaníliáscukor, mazsola, citromhéj, fahéj, miegymás, mire mi szükséges, majd a leeső lapocskákkal szinte letakarva az egészet és úgy tekerjük fel, majd megy az olajozott tepsire, nálunk is minden gyümölcsös alá a pirított gríz megy, ha mákkal vagy dióval /ez a ritkább/ keverjük akkor természetesen nem kell, mert azok felszívják az esetleges levet, élek halok a rétesekért, bár már képzeld el nem is én, hanem a kisebbik lányom csinálja, annyira ügyes, sokat látta a nyagyanyjánál, sokat segített neki és jobban tudja, mint én, nekem csak ennem kell:-)))))<br /><br />Krisztina én is így vagyok vele...végem van...és degeszre eszem magam....imádom:-))))<br />Sokszor is készítjük pont ezért:-))))Anikóhttps://www.blogger.com/profile/17861585205825003082noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4661873086146916437.post-59882116640355681432014-01-17T05:51:15.410+01:002014-01-17T05:51:15.410+01:00Ó, az az almás-mákos...Mennyire guszta! Jó szaftos...Ó, az az almás-mákos...Mennyire guszta! Jó szaftos, ropogós, sült... Végem van!Blogkonyhahttps://www.blogger.com/profile/18112210018042509346noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4661873086146916437.post-76796521963425122182014-01-16T21:44:05.518+01:002014-01-16T21:44:05.518+01:00Hát Anikó nálunk is megunhatatlan, imádjuk. Én is ...Hát Anikó nálunk is megunhatatlan, imádjuk. Én is az egész tésztát töltöm nemcsak a szélén egy csíkban, és mást nem tudnék elképzelni a töltelék alá csak a pirított grízt.Líviahttps://www.blogger.com/profile/09617895734356518696noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4661873086146916437.post-87975512715474777852014-01-16T13:19:00.188+01:002014-01-16T13:19:00.188+01:00Vikikém igen, imádjuk mi is, elsősorban ezeket, de...Vikikém igen, imádjuk mi is, elsősorban ezeket, de gyakorlatilag bármivel töltve jöhet:-))))Anikóhttps://www.blogger.com/profile/17861585205825003082noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4661873086146916437.post-46849409934229727922014-01-15T19:45:14.546+01:002014-01-15T19:45:14.546+01:00Jaj, így, ilyen sorrendben :-)))))))Jaj, így, ilyen sorrendben :-)))))))Chef Vikihttps://www.blogger.com/profile/12511727377402108331noreply@blogger.com