tag:blogger.com,1999:blog-4661873086146916437.post815930431751033274..comments2023-08-18T12:46:13.396+02:00Comments on Zsanuária: RibizlilekvárAnikóhttp://www.blogger.com/profile/17861585205825003082noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-4661873086146916437.post-2383048437800506782011-07-07T07:17:29.407+02:002011-07-07T07:17:29.407+02:00Wienermadel+Co, nagyon gratulálok, nagy fába vágta...Wienermadel+Co, nagyon gratulálok, nagy fába vágtad a fejszédet - ez egy magyar mondás, azt jelenti: valaki nehéz, hosszan tartó dologba fogott:-) Egész biztosan meg fogod tanulni, szépen lassan, nem könnyű a nyelvünk, de a kitartás és szorgalom meghozza az eredményt:-))<br />Szégyellem de 4 évig tanultam németül a gimnáziumban, jó rég volt, de nem tudok beszélni egyáltalán, ha látom a szöveget van amit értek, van amit nem, főleg az egyszerű mondatokat megértem:-)))<br />Nagyon drukkolok neked:-))))<br /><br /><br /><br />Egycsipet, szerintem is sütikbe a legjobb, mert pikáns, isteni lehetett a zserbód meg az islered is vele. Igen megéri a munkát, csak rá kell készülni alaposan és időt hagyni, kis rápihenésekkel, nem nagy mennyiséget egyszerre, hogy ne legyen annyira fárasztó, de a végeredmény mindenképpen megéri. Egy tő ribizlink van egyelőre, szeretnék még ültetni, többfélét is, mert imádjuk enni is:-))))Anikóhttps://www.blogger.com/profile/17861585205825003082noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4661873086146916437.post-22752744636390061542011-07-06T21:00:55.881+02:002011-07-06T21:00:55.881+02:00Én zselének készítem el, egyre nagyobb mennyiségbe...Én zselének készítem el, egyre nagyobb mennyiségben :)) és ez az egyik kedvencünk. Islerben szerintem verhetetlen, de tavaly pl. zserbót is ezzel a lekvárral készítettem és hát valami extra finom lett. Szóval szerintem is megéri a munkát, még ha készítéskor nem is úgy tűnik! :)))egycsipethttps://www.blogger.com/profile/14928212459979395939noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4661873086146916437.post-83500233523389290342011-07-06T17:45:23.289+02:002011-07-06T17:45:23.289+02:00Magyarul tanulok, lassan :-) !Magyarul tanulok, lassan :-) !Wienermädel + Cohttps://www.blogger.com/profile/13082254552439728761noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4661873086146916437.post-47707641295035842622011-07-06T07:07:24.824+02:002011-07-06T07:07:24.824+02:00Wienermadel+Co,ezt megértettem, kb. ennyi a német ...Wienermadel+Co,ezt megértettem, kb. ennyi a német nyelvtudásom, sajnos:-))))))<br /><br />Lányok, tényleg a legjobb szünetekkel megcsinálni, úgy ki lehet bírni:-)))<br />Trinity, még nem próbáltam a feketeribizlit, a nagypapáméknál volt, ő imádta, gyerekkoromban mindig kellett ennem náluk, de nem ízlett, mert gyógyszeríze volt, azóta sem ettem, lehet egy tövet ültetek a kertbe majd és kipróbálom vegyesen a lekvárt. Fehér színű ribizlit sem ettem még soha, szóval eddig nekem a ribizli mindig piros volt:-)))))Anikóhttps://www.blogger.com/profile/17861585205825003082noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4661873086146916437.post-74121896610248451342011-07-06T02:31:09.340+02:002011-07-06T02:31:09.340+02:00A szemezés miatt megértelek. Mázlim van, ezt a mun...A szemezés miatt megértelek. Mázlim van, ezt a munkát apukám minden évben elvégzi helyettem:))<br />Próbáltad már vegyesen, feketeribizlivel? Én úgy is szoktam elrakni és annyira pikáns, mi szeretjük úgy is!<br />Megérte a sok munkát, amit rászántál, mert az egyik legfinomabb lekvár szerintem a ribizli!!trinityhttps://www.blogger.com/profile/17414030403460880872noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4661873086146916437.post-67719119340914879812011-07-05T21:14:56.435+02:002011-07-05T21:14:56.435+02:00Hát igen, unalmas mesterség ribizlit szemelni, de ...Hát igen, unalmas mesterség ribizlit szemelni, de kárpótol a finom dzsem.Katihttps://www.blogger.com/profile/08847263129184531346noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4661873086146916437.post-38086372920390356852011-07-05T20:09:05.029+02:002011-07-05T20:09:05.029+02:00Ein Butterbrot mit Ribiselmarmelade - das ist nagy...Ein Butterbrot mit Ribiselmarmelade - das ist nagyon finom!<br /><br />Liebe GrüsseWienermädel + Cohttps://www.blogger.com/profile/13082254552439728761noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4661873086146916437.post-36749209259580098972011-07-05T16:32:55.575+02:002011-07-05T16:32:55.575+02:00Judit érdemes akár 1 kg-ból is főzni szerintem, té...Judit érdemes akár 1 kg-ból is főzni szerintem, télen milyen finom lesz, picit savanykás, de pont ez a jó benne:-)))Anikóhttps://www.blogger.com/profile/17861585205825003082noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4661873086146916437.post-1088976843736968882011-07-05T15:16:42.872+02:002011-07-05T15:16:42.872+02:00Nagyon finom lehet,szívesen megkóstólnám.Nagyon finom lehet,szívesen megkóstólnám.judit60https://www.blogger.com/profile/04213684491759864812noreply@blogger.com