Húsleves... húsgombócos zöldséges, eperleveles, de főtt benne 2 darab csirke alsócomb is.
Jó sok húsgombóccal készítettem a levest, így a húsgombócok egy részéhez készítettem egresmártást, édesen, tejszínesen, krémesen, pikánsan... készítésének leírása itt
A 2 darab főtt csirkecombhoz pedig egy nagyon finom medvehagymaszószt, szintén tejszínesen, fokhagymásan... készítésének leírása itt ... annyi különbséggel, hogy egy csokor medvehagymát apróra metéltem és a fokhagymás rántáshoz kevertem, kicsit átforgattam együtt, majd tejszínnel krémesítettem, ment bele só és őrölt bors. Eszméletlenül finom.
Jaj, a kedvenceim. Mármint a húsleves, és a főtt hús, bármilyen mártással. Ez a medvehagymás is isteni lehetett! Gyönyörű a levesed! :)
VálaszTörlésNekem is a kedvenceim, de végül tegnap csak egy kis levest tudtam enni, azt se sokat, minden más a hűtőben van, nem tudtam enni belőlük.
VálaszTörlésmegértem. :( :(
VálaszTörlés