2019. június 6., csütörtök

Kínai édes savanyú csípős ananászos...


 Ezt a kétféle Uncle Bens mártást szeretem, ha nem is havi rendszerességgel, de olykor, olykor, az édes-savanyú ananászost meg a csípős szecsuánit, mert finomak és jó ízűek, az sem utolsó, hogy gyorsan van ebéd, ha nincs kedvem a nagy pancsolgatáshoz.
Ha húsmentesen eszem, akkor csak egy kis rizs kell hozzá és kész is.
Ha hússal akkor kb. 30 dkg csirkemellet felkockázok, kevés olajon átpirítom, adok hozzá pici vöröshagymakockákat és hegyes paprika karikákat, átpirítom, sózom, borsozom és ráöntöm a mártást.
Pár perc alatt összeforralom és kész. Szintén rizs a körete.
Szeretem.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése