Ezek már tavaszi ízek.
Imádom az ilyen reggeliket, tojás, friss zöldségek, ropogós kenyérrel.
Kell ennél jobb ???
Tökmagos kenyerem, a dagasztás nélküli, amit még Duendétől tanultam tavaly, azóta is rendszeresen sütöm amikor gusztusom támad rá, nos ez elég gyakran előfordul.
Nem csak magokkal, hanem úgy simán sütve is isteni finom, kívül ropogós, belül puha több napig.
Gyönyörű a kenyered!!!
VálaszTörlésDehogy kell! Mesés! A kenyeret is te sütötted? beírnád a receptjét? Annyira guszta!
VálaszTörlésDuende, tudod azóta is gyakran sütöm, amikor nincs itthon más, vagy kedvünk támad a frissre, nagyon szeretjük:-)))))
VálaszTörlésKrisztina kívánságod parancs, ott a recept is, nagyon egyszerű, ha egyszer megcsinálod onnantól el vagy veszve, mert állandóan kérni fogják, minden sütés egyre jobban és jobban sikerül, egy tanácsom van csak, kerek jénaiban süsd vagy vaslábosban, ezekben a legtökéletesebb, a jénaitól nem kell félni, nem pattan el:-)))))Én abban sütöm ami ott látható a kenyér mögött a képen, vagy 30 éve van meg a családnak, elég strapabíró:-))))
Hmmm... fincsi, imádom, jöhet minden így szép sorban! :D
VálaszTörlésGabriella köszi:-))))
VálaszTörlésAmikor kislány voltam, és már tudtam tükörtojást sütni, a nyári szünetben majdnem minden reggelire sütöttem. A húgom már nagyon unta... :DDD
VálaszTörlésA mai napig imádom.
Petra, nálam a tojás minden mennyiségben és formában jöhet:-))))
VálaszTörlésKöztünk annyi a hasonlóság, hogy csak na, nekem is húgom van, no meg a július hónap, párunknál az augusztus. Talán a fejenként két gyereknél annyi a különbség, hogy neked egy fiú, egy lány, nekem meg két lány, no meg a korkülönbség köztünk.
Mindenesetre érdekes:-)))))
Mondjuk mostanában módjával a tojás, mert valami piszok drága kezd lenni, egyenesen elképesztő, egyelőre heti 30 darabbal gazdálkodom, aztán majd meglátjuk:-))))
VálaszTörlés