2015. október 21., szerda

Amíg még tart a friss alma...



Tarte Tatin 
... annyira finom és annyira egyszerű, ma délutánra-estére dobtam össze, mert még itt a friss saját termésű alma...

Részletes receptleírás fázisfotókkal együtt  itt

... annyi az eltérés, hogy most ma kerek piteformában készült és itt a tészta arány: 20 dkg liszt-10 dkg vaj-5 dkg cukor, csipet só és hideg víz keverékével készült, de alma jó sok hozzá.
Legalább annyira imádjuk, mint a sima almás pitét.




2 megjegyzés:

  1. Nagyon guszta, Anikó!:) Nekem kicsit hideg van a fagyihoz...:)

    VálaszTörlés
  2. Köszi Roza, nekem soha nincs hideg a fagyihoz, mindig eszem, télen is, persze a fűtött lakásban :-)

    VálaszTörlés