2016. január 10., vasárnap

Büszke vagyok nagyon....

... mert a "Székely konyha" szerdán megjelenő januári lapszámában megjelenik a Sólet receptem, amit ezúton is külön köszönök Jánossy Alíznak:


itt van a Sólet receptje...




... de figyelmetekbe ajánlom még az alábbi babos ételeimet is, mind-mind nagyon finom és ilyenkor télen a legjobb, mert melegítő és laktató...

... a Ricset receptje...



... a Chili con Carne... ahogy én készítem... receptje...



6 megjegyzés:

  1. Gratulálok , örülök hogy büszke vagy és a sólet recepted sikerének , egyben egy kicsit irigykedek és sajnálom hogy az én szatmári csólent receptem nem örvend ilyen népszerüségnek !

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm a kedves hozzászólásodat, a te receptjeidet talán kevesen látják, javaslom, hogy csinálj egy facebook oldalt is magadnak, ahová a blogon kívül is fel tudod tölteni, ott még több olvasóra találhatsz, én is így jártam ezért merem ajánlani :-)

      Törlés
  2. Szívből gratulálok Anikó! Igazán megérdemled, minden recepted finom és - ez nagyon lényeges - pontos, korrekt. Remélem, más felületen is értékelik majd remek munkádat. Ölellek: Márti

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Márti nagyon köszönöm, nagyon kedves vagy, szeretettel ölellek :-)

      Törlés