... mert a "Székely konyha" szerdán megjelenő januári lapszámában megjelenik a Sólet receptem, amit ezúton is külön köszönök Jánossy Alíznak:
itt van a Sólet receptje...
... de figyelmetekbe ajánlom még az alábbi babos ételeimet is, mind-mind nagyon finom és ilyenkor télen a legjobb, mert melegítő és laktató...
... a Ricset receptje...
... a Chili con Carne... ahogy én készítem... receptje...
Gratulálok , örülök hogy büszke vagy és a sólet recepted sikerének , egyben egy kicsit irigykedek és sajnálom hogy az én szatmári csólent receptem nem örvend ilyen népszerüségnek !
VálaszTörlésKöszönöm a kedves hozzászólásodat, a te receptjeidet talán kevesen látják, javaslom, hogy csinálj egy facebook oldalt is magadnak, ahová a blogon kívül is fel tudod tölteni, ott még több olvasóra találhatsz, én is így jártam ezért merem ajánlani :-)
TörlésSzívből gratulálok Anikó! Igazán megérdemled, minden recepted finom és - ez nagyon lényeges - pontos, korrekt. Remélem, más felületen is értékelik majd remek munkádat. Ölellek: Márti
VálaszTörlésMárti nagyon köszönöm, nagyon kedves vagy, szeretettel ölellek :-)
TörlésGratulálok! :-)
VálaszTörlésNagyon köszönöm :-)
Törlés