2016. december 3., szombat

Hordós savanyúság

Szeretitek ???
... mert én nagyon, ilyenkor télen leginkább, mindenhez, amihez csak lehet és csak úgy magában enni is. Számomra az idei év nagy felfedezése az ecetes karfiol, valami mennyei, ropogós, ízes, valahogy eddig nem kóstoltam soha, most ámultam el rajta.



... ecetes almapaprika





... káposztával töltött paprika, csípős is, ecetes fokhagymával töltött paprika, ecetes kis dinnye, ecetes karfiol, és az elmaradhatatlan vecsési savanyúkáposzta kilószám






... hagymás-ecetes zöldparadicsom



... téli saláta: hagymás-olajos-pirospaprikás-savanyúkáposzta





... simán csak savanyúkáposzta



... tökmagolajos-hagymás savanyúkáposzta




4 megjegyzés:

  1. Egyik finomabb, mint a másik. És megunhatatlan. Mi is esszük magában és mindenhez, amihez csak lehet. Jó a nyár ízeit télen is ízlelgetni.

    VálaszTörlés
  2. Nálam a káposztával töltött paprika a nyerő, no meg a cékla minden mennyiségben jöhet. Már kitapasztaltam, hogy melyik maszek készítőé ízlik, azóta csak azt veszem.

    VálaszTörlés