2019. február 15., péntek

Zöldséghiányom van... vagy mi


Brokkoli, gomba, fokhagymás sajtkrémszószban, sós vajas keksszel... 
 Hozzávalók:
5 dkg vaj
6 gerezd fokhagyma lapkákra szeletelve
30 dkg fagyott brokkolirózsa
1 dob. szeletelt csiperkegomba konzerv- leve kiöntve
1 tömlő natúr krémsajt
só, őrölt bors
A fenti sorrendben tettem mindent a serpenyőbe és hagytam, hogy a fagyott brokkoli gőzében, párájában puhuljon és álljon össze az egész.
Ez kb 10-15 perc és már lehet is enni.
A sós vajaskeksz hozzá egyszerűen frenetikus volt.
Még megszórhattam volna reszelt sajttal, de ez már ilyen utólagos okoskodás, nyilván nem rontotta volna el, no majd legközelebb.
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése