2015. március 18., szerda

Gyors ámde nagyon finom ebéd....

Időnként megengedem magamnak ezt a luxust, inkább napozok egy kicsit, minthogy a konyhában töltsem az időm....

Paradicsomos bab sült kolbásszal



2 doboz paradicsomos babkonzerv
1 szép szál sütnivaló kolbász


Egy serpenyőben először megsütöm egy gondolatnyi zsíron a kolbász minden oldalát, majd nemes egyszerűséggel hozzáöntöm a konzervbabot és összeforralom.
Friss ropogós ciabattával, higgyetek nekem, isteni ebéd.

Viszont kezd nyárias színem lenni a napi 15-20 perces "intenzív" napozástól.



2 megjegyzés:

  1. Nagyon finom lehet ez a kolbászos bab! Napozzál helyettem is:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Éva nagyon jó volt az ebéd, egy laza napom lett ettől, lassan kezd nyárias színem lenni, pedig csak 15-20 percet töltök a napon amikor jó melegen süt, nem többet, mert ez is veszélyes lehet, többet nem szabad. Meg ki tudja meddig süt, jönnek-mennek a frontok, még lesz hűvös rossz idő épp elég:-)))
      Remélem egészségileg jól vagy, helyre jöttél:-))))

      Törlés