Időnként megengedem magamnak ezt a luxust, inkább napozok egy kicsit, minthogy a konyhában töltsem az időm....
Paradicsomos bab sült kolbásszal
2 doboz paradicsomos babkonzerv
1 szép szál sütnivaló kolbász
Egy serpenyőben először megsütöm egy gondolatnyi zsíron a kolbász minden oldalát, majd nemes egyszerűséggel hozzáöntöm a konzervbabot és összeforralom.
Friss ropogós ciabattával, higgyetek nekem, isteni ebéd.
Viszont kezd nyárias színem lenni a napi 15-20 perces "intenzív" napozástól.
a legméltóságteljesebb cica volt
a legszebb kutyuska
a legokosabb cica
Keresés ebben a blogban
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nagyon finom lehet ez a kolbászos bab! Napozzál helyettem is:)
VálaszTörlésÉva nagyon jó volt az ebéd, egy laza napom lett ettől, lassan kezd nyárias színem lenni, pedig csak 15-20 percet töltök a napon amikor jó melegen süt, nem többet, mert ez is veszélyes lehet, többet nem szabad. Meg ki tudja meddig süt, jönnek-mennek a frontok, még lesz hűvös rossz idő épp elég:-)))
TörlésRemélem egészségileg jól vagy, helyre jöttél:-))))