2016. december 5., hétfő

Derelye nem főzve és morzsába forgatva... hanem olajban sütve...



Szívből ajánlom kipróbálásra, a készen kapható fagyasztott derelyéket ne főzzétek ki és ne forgassátok pirított morzsába, vagy legalábbis ne mindig csak úgy,  hanem süssétek ki forró olajban, majd jól porcukrozzátok meg.
/persze nem olyan, mintha az ember saját kezűleg készítené a derelyét, de olykor miért ne engedhetnénk meg magunknak egy kis kényelmet ?/


Természetesen fagyottan kell az olajba engedni, ahogy a sütnivaló krumplit is szoktuk, majd aranybarnára megsütni.
Finom délutáni nassolni való.
Háromféle ízesítésben lehet kapni, nos mindhárommal kipróbáltam és nagyon finom.

 ... baracklekváros

 ... túrós

 ... szilvalekváros

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése