Mivel több üveg spárgát vettem a múltkor a bőséges reggelihez, természetesen maradt még és a készen kapható hollandi mártás is, így ezt most ugyanúgy készítettem el sült fűszeres csirkecombhoz köretnek, bár egy jókora adag vajas-tejes krumplipürét is összedobtam hozzá, mert illik mellé és mert nagyon szeretjük.
Ez igazán egy könnyű, kellemes ebéd lett ebben a kellemes nyárvégi napsütéses időben.a legméltóságteljesebb cica volt
a legszebb kutyuska
a legokosabb cica
Keresés ebben a blogban
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Sosem ettem még ilyet...Szívesen megkóstolnám. A spárgakrémlevest nagyon szeretem, gondolom ezzel is így lennék... :o)
VálaszTörlésSpárgát még nem ettem, de annyira guszta itt nálad a holland mártással, hogy most már vadászni fogom és amint találok, kipróbálom.
VálaszTörlésKrisztina ha szereted levesnek, akkor így is ízlik majd. A nagy hypermarketekben lehet kapni vagy fagyasztva és akkor meg kell párolni, bő sós-cukros forrásban lévő vízben 2-3 perc alatt, vagy üvegben konzerválva, azt csak 2 percre forró vízbe kell engedni, mert már főtt, majd óvatosan leszűrni és már fogyasztható is:-)))))
VálaszTörlésAleda kóstold meg egyszer, én öregkoromig nem ettem aztán egyszer megkóstoltam és ízlett, pedig nincs íze illetve fűíze van, de pont ezért a hollandival nagyon finom, sokféle módon lehet enni, levesnek, sós pitébe tölteléknek, húsok mellé zöldségköretnek, és a lényeg:nagyon egészséges, mert tele van ásványi anyagokkal ami a szervezetnek nagyon jó. Állítólag az articsóka is hasonlóan ízetlen, fűszerű de finom és egészséges zöldség, azt is majd meg kell kóstolnom, mert még soha nem próbáltam:-)))
Csatlakozom azok táborához akik még nem ettek ebből a zöldségből! Guszta nagyon így feltálalva, el sem tudom képzelni mihez hasonlít az íze? Zöldbabhoz, esetleg káposztafélékhez?
VálaszTörlésÉva, semmilyen fűíze van, de kellemes és finom, levesnek, sós pitébe, köretnek, érdemes megkóstolni, aztán lehet, hogy nem fog ízleni, de majd eldöntöd. Én ennek ellenére megszerettem:-)))
VálaszTörlés