... jégbehűtött joghurtos-fokhagymás-kapros uborkaleves... istenien hűsít
annyi az egész, hogy a hozzávalókat összekeverjük, botmixerrel pürésítjük, egy kevés uborkakockát félre teszünk díszítésnek, fűszerezése a kapor, só és őrölt bors, majd betesszük a hűtőbe 2-3 órára.
A hideg kovászos-uborkaleves ugyanígy készül, pár darab kovászos uborka, kb. 2 dl uborkalé és a joghurt, fűszerek ugyanazok, mint a nyers uborkánál.
... a dinnyéknek is nagyon hidegnek kell lenniük... akkor jól hűtenek
... lime-al készült limonádé sok jéggel... Kifőztük.hu képe
... ha nincs zöld citrom, jó a sárga is persze... csak sok legyen belőle
... a sok fagyival mindenképp árnyas, hűs helyre kell húzódni...
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése