Annyira rácsodáltam délután a menütökre hogy vacsorára én is ezt csináltam magunknak! Na jó, nekünk nem volt sk. zsömlénk most bocsi:-)) Korán szoktunk vacsorázni, finom volt! Köszi az ötletet!
Kicsit lejjebb kellett volna még tekerned a körtelekvár bejegyzés alá és ott van a szept. 7-i bejegyzésnél: http://zsanuaria.blogspot.hu/2015/09/zsomlek-kivul-ropogosak-belul-foszlosak.html
Jó sütögetést kívánok Anita, nem bánod meg, ha megcsinálod:-))) Nézz be máskor is, mindig szeretettel látlak:-)))
Bocs nem vettem észre, meg is sütöttem nem lett ilyen szép lyukacsos de majd legközelebb, nagyon szépen köszönöm. Gyakran járok erre, mert megéri, köszi Anita
Semmi baj Anita, azért vagyok itt, hogy mindenkinek megadjam a kérdésére a választ. Az első kelés után is átgyúrtad, alaposan???majd megint a duplájára kell keleszteni, és a kiszaggatás után is pihentetni, végül nagyon fontos a gőzös sütő a sütésnél, aminek nagyon forrónak kell lennie. Nem szabad elkeseredni, többször kell megsütni, előbb-utóbb szép lyukacsos bélzete lesz, de a külseje...hmmm, amikor olyan finom ropogós, egyszerűen imádom:-)
Konyhai pályafutásomat bukdácsolva kezdtem (ki nem?) - de az eltelt évek során a finom ételek szeretete szenvedélyes szakácsnőt varázsolt belőlem.
Évek óta olvasom mások gasztroblogjait, gyűjtöm a szakácskönyveket, recepteket, kezdve a nagymamám felbecsülhetetlen értékű, saját kézzel írott szakácskönyvével. Mondanom sem kell, hogy a rengeteg recept közül számosat kipróbáltam, több-kevesebb sikerrel, aztán egy éjszaka azt álmodtam, hogy saját blogom van, így első dolgom volt egy szép napon (a napi bevásárlás után), hogy tényleg létrehozzak egyet, ahol elsősorban örökül hagyom minden főzési-sütési tudományomat a gyermekeimnek, valamint másokkal is megoszthatom a legjobb családi receptjeimet!
Az én receptjeim egyszerűek,tipikusan magyaros jellegűek, egy budapesti háziasszony receptjei, aki a családját próbálja jól tartani minden nap, a lehetőségeihez mérten, és ez még örömöt is okoz neki.
Az oldalamon reklám nincs, tisztán kedvtelésből űzöm szenvedélyesen az oldal fenntartását, anyagi hasznom nincs belőle.
... Szívesen látok mindenkit az Anikó Boros Pálné facebook oldalamon is... ahol még többet megtudhattok rólam... már akit érdekel :-)
és a bögréd is imádnivaló :)*♥
VálaszTörlésImádom is, ne tudd meg milyen régi, de nagyon vigyázok rá, mindent abból iszom:-)
TörlésAnnyira rácsodáltam délután a menütökre hogy vacsorára én is ezt csináltam magunknak! Na jó, nekünk nem volt sk. zsömlénk most bocsi:-)) Korán szoktunk vacsorázni, finom volt! Köszi az ötletet!
VálaszTörlés... és ugye milyen finom volt??? Én is az előbb nézegettem a cukros briósaidat, csodaszépek lettek, finom egy kis tejjel vagy kakaóval.
VálaszTörlésSzia Nagyon guszták a zsemlék, de nem találom a receptleírást. Anita
VálaszTörlésKicsit lejjebb kellett volna még tekerned a körtelekvár bejegyzés alá és ott van a szept. 7-i bejegyzésnél:
Törléshttp://zsanuaria.blogspot.hu/2015/09/zsomlek-kivul-ropogosak-belul-foszlosak.html
Jó sütögetést kívánok Anita, nem bánod meg, ha megcsinálod:-))) Nézz be máskor is, mindig szeretettel látlak:-)))
Bocs nem vettem észre, meg is sütöttem nem lett ilyen szép lyukacsos de majd legközelebb, nagyon szépen köszönöm. Gyakran járok erre, mert megéri, köszi Anita
VálaszTörlésSemmi baj Anita, azért vagyok itt, hogy mindenkinek megadjam a kérdésére a választ.
TörlésAz első kelés után is átgyúrtad, alaposan???majd megint a duplájára kell keleszteni, és a kiszaggatás után is pihentetni, végül nagyon fontos a gőzös sütő a sütésnél, aminek nagyon forrónak kell lennie.
Nem szabad elkeseredni, többször kell megsütni, előbb-utóbb szép lyukacsos bélzete lesz, de a külseje...hmmm, amikor olyan finom ropogós, egyszerűen imádom:-)