....kenyér, zsír, paradicsom, paprika, újhagyma, hagyma, hegyes erős paprika és kovászos uborka egész nyáron mindig van itthon....
...nyári almával is szeretem enni a zsíros kenyeret...
...finom libatepertővel megszórva is isteni....
...sőt, körtével is finom...ki lehet próbálni....
Igazad van, ez nagyon finom. Én viszont szeretnélek meghívni egy egészséges játékra. :-)) Nézz be hozzám a részletekért!
VálaszTörlésSzerintem sincs ennél finomabb nyári reggeli. A libatepertős változatot nem ismertem,(eddig) de nagyon bejönne nekem. Az Apukám is mindig almával és cukrosan eszi, gyerekként úgy fogyasztották. Nekem a lila hagyma, paradicsom és erős paprika a nyerő kombináció és a pirospaprikát le nem hagynám róla. Nagyon kedvcsinálók a képek, holnapra megvan a reggelim!
VálaszTörlésGionetta köszi, megyek:-)))
VálaszTörlésNea, ahogy öregszünk úgy térünk vissza a gyerekkori megszokásokhoz én is ezt veszem észre, a nagymamámnál igaz reggelire mindig tejeskávé volt /nem tudom jól írom-e:frank+cikória/, jó édesen és friss ropogós kiflivel, ha nem volt friss, mert volt még a tegnapiból, akkor azt beleaprította és úgy ettük, ne tudd meg manapság hányszor eszem azt is, nagyon szeretem. Délután uzsonnára meg jött a hatalmas karaj zsíros kenyér kovászossal vagy almával, ez tavasztól őszig a kedvenc reggelim vagy vacsorám, télen meg sok hagymával, ha nem megyek sehová, de a többi zöldséggel is szeretem, sőt az apró nyers hámozott uborkával jól megsózva is szeretem:-))))
Mi a dinnyét is kenyérrel ettük,sőt a szőlőt is,meg természetesen az almát.A zsíros kenyér kovászos uborkával az örök szerelem:)
VálaszTörlésKotaliza nálunk is így volt, főleg Édesapám, de aztán mindnyájan vacsorára mi is kenyérrel ettük ezeket a gyümölcsöket, nem is feküdte meg a gyomrunkat semmi, utána jókat aludtunk:-)))
VálaszTörlésA mai napig így szeretem én is:-))))