A rántott hússal mi is így vagyunk, jöhet bármikor. Nálunk is ma sertéskaraj volt rántva sültkrumplival és ecetes almapaprikával. Vasárnap mindig ez a klasszikus déli eledelünk. A férjem kedvence, de én sem vetem meg.
Nagyon szeretem, de mégsincs minden vasárnap, nem is tudom, hogy miért, aztán kiéhezem rá és múlt vasárnap rántott csirkecomb volt, ma meg a karaj :-) jól is esett :-)
Konyhai pályafutásomat bukdácsolva kezdtem (ki nem?) - de az eltelt évek során a finom ételek szeretete szenvedélyes szakácsnőt varázsolt belőlem.
Évek óta olvasom mások gasztroblogjait, gyűjtöm a szakácskönyveket, recepteket, kezdve a nagymamám felbecsülhetetlen értékű, saját kézzel írott szakácskönyvével. Mondanom sem kell, hogy a rengeteg recept közül számosat kipróbáltam, több-kevesebb sikerrel, aztán egy éjszaka azt álmodtam, hogy saját blogom van, így első dolgom volt egy szép napon (a napi bevásárlás után), hogy tényleg létrehozzak egyet, ahol elsősorban örökül hagyom minden főzési-sütési tudományomat a gyermekeimnek, valamint másokkal is megoszthatom a legjobb családi receptjeimet!
Az én receptjeim egyszerűek,tipikusan magyaros jellegűek, egy budapesti háziasszony receptjei, aki a családját próbálja jól tartani minden nap, a lehetőségeihez mérten, és ez még örömöt is okoz neki.
Az oldalamon reklám nincs, tisztán kedvtelésből űzöm szenvedélyesen az oldal fenntartását, anyagi hasznom nincs belőle.
... Szívesen látok mindenkit az Anikó Boros Pálné facebook oldalamon is... ahol még többet megtudhattok rólam... már akit érdekel :-)
A rántott hússal mi is így vagyunk, jöhet bármikor. Nálunk is ma sertéskaraj volt rántva sültkrumplival és ecetes almapaprikával. Vasárnap mindig ez a klasszikus déli eledelünk. A férjem kedvence, de én sem vetem meg.
VálaszTörlésNagyon szeretem, de mégsincs minden vasárnap, nem is tudom, hogy miért, aztán kiéhezem rá és múlt vasárnap rántott csirkecomb volt, ma meg a karaj :-) jól is esett :-)
Törlés