Az Ó Évben... a vacsora
Természetesen semmiből nem sok, mindent csak mértékkel.Receptek megtalálhatóak jobbra lent a RECEPTEK címszó alatt ABC rendben
Tárkonyos tejfölös zöldséges húsgombócleves... pikánsan
Ropogós malac combja... párolt káposztával és rizibizivel
... a malac combja még sütés közben...
... és már darabolva...
párolt fehérkáposzta... mert nem kötelező mindig lilakáposztával készíteni
Sörkifli sajtos sonkás
Virslifalatkák levelestésztába csavarva
Recept : Gabriella konyhájából... kicsit jobban megsütve, langyosan nagyon finom ropogós, megtartom
az Új Évben pedig:
egyrészt a tegnapi maradékok, és még az elmaradhatatlan
Lencsefőzelék sült virslivel...
Káposztás tészta fodros nagykockával... csak úgy, mert szeretjük
B.U.É.K.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése