Friss gyalult tök /kép a netről/
friss kapor /kép a netről/
Az igazság az, hogy mindkét gyermekem szuperül főz, egyrészt hozzászoktak a finom házias ízekhez, mert mióta élnek mindig jó ételeket kaptak enni, nem csak itthon, hanem bárhol a családban, ugyanis nálunk mindenki eszméletlenül jól főzött, az én ágamról is meg a férjem ágáról is.
Nem csak tanultak tőlük, hanem örököltek is érzéket hozzá.
Mindkét nagymama, sőt az egyszem nagypapa /Édesapám/ is remekül sütött-főzött mindig és a gyerekeim rengeteg időt töltöttek a nagyszülőkkel, egész nyarakat a Balatonnál, azonkívül voltak vidéki nagynénik is ahol nyaranta szintén megfordultak egy-két hétre és jókat ehettek. Szóval volt minta bőven.
Meg is van az eredménye, büszke vagyok rájuk.
Ezt most tokkal-vonóval Kata főzte nekem, mondanom sem kel úgy bevágtam, mint a huzat.
Úgy jóllaktam, majd szét durranok.
... ebéd utáni desszertem ma... eper pici cukorral meghintve... végre ez már magyar szabadföldi, hát zongorázni lehet a különbséget a spanyolhoz képest.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése