Tegnapi ebédemhez 2 szelet vékony marharostélyosból készült a hagymás rostélyos, köretet nem is készítettem mást, mint a pirított hagymakarikákat hozzá.
Mennyei lett, nem is értem eddig miért nem készítettem.
A két szelet húst kevés zsiradékon lepirítottam mindkét oldalukon, majd kevés vizet aláöntve és jól megborsozva puhára pároltam, végül zsírjára sütöttem, itt a végén sóztam.
A meglehetősen nagy vöröshagymát pucolás után felkarikáztam, lisztben megforgattam, végül ressre sütöttem, csak tálaláskor sóztam.
Mai ebédemhez pedig lett Húsleves marhahúsból, sok zöldséggel, levesbetétként kiskockákkal.
Ugye nem is kell ecsetelnem milyen finom tud lenni, megunhatatlan.
Ezt a 2 szelet húst is lepirítottam, mielőtt levesnek odatettem és vajpuhára főztem.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése