Karajcsontos húsleves... és a levesben főtt hús fokhagymaszósszal... amit ez a blog juttatott újra az eszembe, hihetetlenül finom második fogásnak.
Lasagne spenótosan húsosan besamelesen...
/a család már követeli a paradicsomos változatot is, előbb utóbb engednem kell az erőszaknak, de eddig én mindig ezt és így készítem, mert így a kedvencem, mert így imádom./
Receptek itt húsosan és spenót nélkül, és itt spenótosan ám de vegán,
most egyben készült minden, hússal és spenóttal is.
Gombafejek besamelesen sajtosan...
egyszerűen csak leraktam egymás mellé a barna csiperkefejeket olajozott tepsire, a lasagnénál készült maradék besamellel bevontam, reszelt sajttal jól megszórtam, megtömtem a fejeket és pirosra sütöttem.
Vargabéles... ami már olyan régen volt és annyira finom édes tejföllel meglocsolva...
Recept itt
Nagyon finom hétvégi ételeitek voltak, mindegyiket szeretem én is.Örülök, hogy lendületbe jöttél és készíted a sok finomságot.
VálaszTörlésKössz Lívia, muszáj menni tovább előre:-)))
VálaszTörlésJaj, az a vargabéles... Máris jöhetne a leveskéd után...
VálaszTörlés