1 db csirkemell, nagyobb kockára vágva
1/2 tasak gyros fűszerkeverék
vaj a sütéshez
A felkockázott húsra rászórtam a fűszerkeveréket, és egy kortynyi olajat, jól átkevertem, hogy mindenhol fedje, egy órára félretettem, hogy jól átjárja, beleivódjon a húsba.
Egy óra elteltével, serpenyőben vajat forrósítottam és rádobtam a húskockákat, kb.15 perc alatt jól megpirult és készen is volt.
Majonézes vegyes salátakeverék:
1 kis zacskó saláta mix /zöldsaláta, sárgarépacsíkok, káposztacsíkok, retekcsíkok/
1 kis doboz zöldborsókonzerv /bonduelle/leve kiöntve
1 kis doboz kukoricakonzerv /bonduelle/leve kiöntve
1 db vöröshagyma, apróra vágva
2-3 ek.majonéz
2-3 ek. tejföl
só, bors
Mindent jól összekevertem, fűszereztem, behűtöttem.
Szeretjük a forró, fűszeres húst hideg salátával enni.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése