a legméltóságteljesebb cica volt

a legméltóságteljesebb cica volt
Tituka 2006-2018 élt 12 évet és 9 hónapot

a legszebb kutyuska

a legszebb kutyuska
Falatka most 10 éves

a legokosabb cica

a legokosabb cica
Szaftika most 10 éves

Keresés ebben a blogban

2013. március 14., csütörtök

Szép kis március közepe van nálunk.....





Igy néz ki a kertünk ma reggel......kész téboly.....és süvít a jeges szél.....sajna megint TÉL van









 .......és így kéne, hogy kinézzen, mivel március közepe van, könyörgöm.....hol van a TAVASZ ?????






7 megjegyzés:

  1. nálunk is esett hó, de közel sem ennyi! Most már tényleg az utolsókat rúgja a tél, csak kibírjuk valahogy ezt a pár cudar napot...

    VálaszTörlés
  2. Krisztina már nagyon UTÁLOM a TELET, nagyon, nagyon......elegem van:-)))

    VálaszTörlés
  3. Mifelénk is kb. így néz ki a táj és nagyon fúj a szél! Lehet hogy egy hét múlva meg szép tavaszi időnk lesz annyira kiszámíthatatlan mostanában már az idő!

    VálaszTörlés
  4. Jaj, ez már tényleg sok:( Itt csak borulás van, de nem remélem, nem rázza ki a havat magából. A hónapos retkem 2 cm már ,mi is lenne vele :(

    VálaszTörlés
  5. Anikó itt Budán is úgy nézünk ki mint Nálatok, de gondolom, hogy ezt a gyerekeid is mondták, mert ők a mellettünk levő kerületben laknak, ahol Ti is laktatok. Én is végtelenül utálom, egész nap szakadt a hó és hideg van. Na de azt gondolom, hogy tényleg az utolsó erőlködése a télnek és a jövő héttől már javul az idő és eltűnik ez a behavazás.

    VálaszTörlés
  6. Lányok a tegnapi nap még hagyján, ma reggel félméteres hóra ébredtünk, a teraszajtót amikor kinyitottuk bezúdúlt a hó a konyhába, de muszáj volt, hogy a férjem egyáltalán ki tudjon lépni a hólapátért, és süvít a fagyos szél, hordja viszi, tényleg őrület ami itt van, a kapuig sem tudunk elmenni.
    Aleda ne izgulj a retek miatt, a hó megvédi a fagytól,ha netán esne nálatok is, semmi baja nem lesz:-))))
    Éva ki ne mozdulj otthonról a melegből:-)))
    Ági köszi a biztatást, tényleg már elkeserítő és unalmas ez a tél, pedig valahol szeretem a telet, de már nem ilyenkor:-))))
    Lívia a nagyobbik gyerekem még tegnap lejött vonattal, akkor még Budán eső esett, itt már 15 cm-es hó volt, a másik gyerekemék meg ma jönnének, de kértem, hogy várjanak még egy napot, addigra talán megáll a szél is, mert az autópálya is kritikus, a sógorom tegnap jött haza Münchenből, felhívott amikor itt járt Tata magasságában a pályán, azt mondta, hogy kritikus a helyzet, mindkét oldalon 30-40 km hosszan áll a kocsisor, kamionok az árokban, jóformán egy-két méteres a látótávolság, így araszolgattak előre.
    A jó hír, hogy állítólag a jövő héten már +10 fok lesz, ha nem tévednek a meteorológusok, akkor meg majd derékig állunk a vízben, az tuti, nem normális az időjárás, ill. lehet hogy az, végül is mindig voltak szélsőségek itt a kontinentális éghajlaton, csak mindig újra és újra elborzadunk:-)))))

    VálaszTörlés