a legméltóságteljesebb cica volt

a legméltóságteljesebb cica volt
Tituka 2006-2018 élt 12 évet és 9 hónapot

a legszebb kutyuska

a legszebb kutyuska
Falatka most 10 éves

a legokosabb cica

a legokosabb cica
Szaftika most 10 éves

Keresés ebben a blogban

2011. december 20., kedd

Több mint 100 000 látogató a blogomon


Nem akarom elhinni, hogy több mint 100 000 ember látta a blogomat, nézegette a receptjeimet, pedig hát így van, mert a számláló mutatja. Hihetetlen! Köszönöm, köszönöm, köszönöm.

Mindenkinek nagyon köszönöm, aki itt járt, aki most van itt és annak is aki ezután fog jönni, boldog vagyok, mert ez azt jelenti számomra, hogy kedvelik a blogomat, érdemes foglalkoznom ezzel, mert sokakat érdekel a hagyományos, mai, átlag magyar konyha, az általam elkészített és feltett receptek valószínűleg sok ember ízlésével találkoznak.

Igyekszem a jövőben is megfelelni ennek az érdeklődésnek, remélem az ételeim, süteményeim továbbra is ízlenek majd mindenkinek, aki nekiáll elkészíteni.

Várom a hozzászólásokat  / a negatívokat is/, azon belül a tippeket, más hogy készíti, vagy miért nem úgy, mert abból is tanulok. Ugyanis a sütést-főzést egy életen át tanuljuk, soha nem állandó, örökösen alakul, mindig jönnek újabb és újabb variációk, egy részükkel nem érdemes foglalkozni, de sok más pedig megfontolandó, kipróbálandó.

Ez kérem egy nagyon kreatív tevékenység, mint ahogy a blogírás is. 



15 megjegyzés:

  1. Gratulálok. További lelkes blogírást és sok látogatót kívánok.

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok a nézettségedhez! Jó érzés mikor tudja az ember hogy ennyien kíváncsiak arra hogy mit süt-főz.További jó blogírást és még több látogatót kívánok !

    VálaszTörlés
  3. Gratulálok Anikám! Teljesen igaz amit leírtál, a gasztronómi egy igen kiterjedt tudomány, amit az ember egy életen át tanul...és még az is kevés. (Legyen szó hétköznapi vagy kifinomult ételekről.)

    VálaszTörlés
  4. Ja, és épp most fő a csucsogós, cuppanós diétás kajesz. De ha meglátod, lehet a fejedhez kapsz majd!))

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm a kedvességeteket, hogy mindig benéztek hozzám és írtok is, ha ti nem volnátok az én blogom sem lenne:-))))
    Én is szeretek hozzátok járni, imádom a receptjeiteket, mert ahány ház/blog, annyi szokás és mind érdekes:-)))))

    VálaszTörlés
  6. Tea, csak nem körömpöri, mert meghalok ha az annyira szeretem, idén télen már háromszor ettünk, imádom, imádom, imádom:-))))))

    VálaszTörlés
  7. Igen, kedveljük a blogodat :-) Sőt, szeretjük :-)

    Csak így tovább, irány a 200.000!!!

    VálaszTörlés
  8. Vikikém ölellek, puszillak és
    köszi nagyon:-))))

    VálaszTörlés
  9. Anikám, ha nem eszel, csak körömpörcsit attól semmi bajod sem lesz. Attól lesz, ha kenyeret, meg krumplit eszel hozzá. Már ha kizárod az összes lisztes-cukros dolgot (pl. én mézet vagy juharszirupot használok, ha muszáj helyette) és megteszed a napi körödet a birtokotokon, úgy fogod elhagyni a zsírt mint a huszonegy. Ehetsz pl. szalonnás rántottát reggelire, körömpörcsit kovászossal ebédre, sült kolbászt savkáppal vacsira akkor is fogyni fogsz.))

    VálaszTörlés
  10. Gratulálok, ez egy nagyszerű szám:) Szeretjük a blogodat, csak így tovább:)További örömteli blogolást Neked:)

    VálaszTörlés
  11. Gratulálok Anikó! Ez remek karácsonyi ajándék! Csak így tovább, mi jövünk hűségesen. :)

    VálaszTörlés
  12. Anikó, gratulálok!!! Tőlem biztosan nem kapsz negatív hozzászólást mert itt csak imádnivaló finomságokat találok! Nekem már most annyi kipróbálandó receptem van, hogy kidől a szekrényből. Muszáj szelektálni és persze mindenkinek megvan a saját kedvence, a saját szájíze. Remélem még sokáig írod a blogot és hozod a konyhád remekeit! Fogadj el tőlem egy virtuális ölelést egy puszival! (Már megint ;D) :)

    VálaszTörlés
  13. Trollanyu,Petra,Barbikám, annyira aranyosak vagytok, nagyon köszönök mindent:-))))

    Teácskám, megpróbálkozom ezzel a módszerrel, de aztán felteszed a legszuperebb sültkrumplit és vége a dalnak, elcsábulok, szoktam így étkezni, ahogy mondod, de piszkosul édesszájú is vagyok még a tetejébe, szóval krími az életem. Na de félre a tréfát, az új évben mindenképpen lepaszírozok pár kilót ez feltett szándékom, muszáj az ízületeim miatt:-)))
    De gondolj bele, még itt a genetika is, a dédmamám, mindkét nagymamám, anyukám főleg 50 felett, istenien főztek és mind kövérek voltak, na ehhez kell gombot varrnom:-))))

    VálaszTörlés
  14. Gratulálok! ez fantasztikus és szép számú látogatottság :)

    VálaszTörlés
  15. Márti nagyon köszönöm, kedves vagy:-)))))

    VálaszTörlés