a legméltóságteljesebb cica volt

a legméltóságteljesebb cica volt
Tituka 2006-2018 élt 12 évet és 9 hónapot

a legszebb kutyuska

a legszebb kutyuska
Falatka most 10 éves

a legokosabb cica

a legokosabb cica
Szaftika most 10 éves

Keresés ebben a blogban

2012. december 10., hétfő

Segítség bloggertársaim !!!!


Már több, mint két hete semmit nem tudok feltenni ide a blogra, mert nem engedi.
Betelt a Picassa Webalbumom, egyszerűen nem enged a továbbiakban feltenni képeket, mert az 1 GB ingyenes tárhelyem tele lett.

Kérem, hogy ha valaki már járt így - felvilágosítana, hogy mi a további teendőm ?????
A blogger csak azt ajánlja fel, hogy vegyek új tárhelyet, tényleg csak ez az egyetlen lehetőség ?????

Kérlek benneteket, ha tudtok bármit, írjatok.

Előre is köszönöm :-)))))))))))))

12 megjegyzés:

  1. Új ímélcímet csinálsz, ahhoz megint jár egy csomó tárhely a képeidnek... illen eccerű és tengerészes a megoldás!

    VálaszTörlés
  2. Anikó nem próbáltad még azt hogy a picassából töröltél ki pár fotót úgy is van ami több példányban is van? Az elmúlt héten láttam másnak is probléma volt ez , de eléggé kacifántos megoldásokat láttam. Azt hiszem Kati a makacskakonyhája blogon ajánlott megoldásokat.

    VálaszTörlés
  3. Szia! Én is így jártam. Egyetlen dolgot tehetsz, hogy törlöd a picassából a felesleges képeket. Azzal, hogy a képszerkesztőből törlöd, nem érsz semmit. A picassa megőriz minden képet, amivel csak foglalkoztál, tehát a felesleges, rossz képeket is, amiről te azt hitted, hogy törölve van. Legegyszerűbb, ha a számítógépen tárolt képeid közül egyikre rákkatintasz jobb egér billentyűvel, és ott kiválasztod ezt: "Feltöltés a webalbumokba" Itt megnyitja neked a Picassa webalbumot. Itt különböző albumokba rendezgetve látod a saját fotóidat. Ráklikkelsz az egyik albumra, végiglapozgatod, és törlöd azt, amelyikre nincs szükséged. (A fotó felett látod azt, hogy "műveletek", ezen belül válaszd a törlést.) Nekem így sikerült a képek felét kitörölnöm. A blogon is szereplő képek alatt látod, hogy hányan látták a képedet. Az ilyeneket véletlenül se töröld, mert akkor eltűnnek a blogról is. Remélem tudtam segíteni! Soksikert a további blogoláshoz!

    VálaszTörlés
  4. Szia, sokan jártunk már így az elmúlt hetekben, nekem mandy tarragon adta az alábbi tanácsot, én ezt követtem és bevált. Utána sokan mások is ezzel a módszerrel folytatják a képfeltöltést.
    mandy tarragon2012. november 21. 23:33

    Csinálj még egy gmail-es postafiókot.
    A blogon add hozzá ezt az emailcímet szerkesztőnek (beállítások fülön van, az alap beállítások között).
    Az új fiókodba belépve, fogadd el a felkérést.
    A régi fiókoddal belépve léptesd elő az új címet rendszergazdává.
    Ezentúl az új fiókkal lépj be, azzal blogolj.

    VálaszTörlés
  5. Létrehozol egy plusz tetszőleges e-mail címet a meglévőd mellé.

    Aztán belépsz a blogodba, odalépsz, hogy Tervezés, azon belül Beállítások, és azon belül Alap. Ez mind a képernyő bal oldalán látszik, ha a Tervezésbe lépsz.

    Legalsó funkció: Engedélyek. Ott látod magadat, a kis fotót magadról, egy most használt e-mail címedet, és alatta, hogy rendszergazdaként használod a blogot. Ott tudod hozzáadni az újonnan létrehozott e-mail címedet, és annak is megadod, hogy rendszergazdaként működtethesse a blogot.

    Amikor új posztot írsz, ezzel az új e-mail fiókkal lépj be a blogba, és már mehet is minden tovább. Más lesz valószínűleg a neved, mert ugyanazt valszeg nem fog újra engedni, de legfeljebb Zsanuáriaként fogod aláírni a posztokat :-)

    VálaszTörlés
  6. A Picassa nálam is betelt már több mint egy éve, ennek ellenére a mai napig töltök fel a bloggerra képeket.
    Ha még sem tudsz képet feltölteni, nyiss egy másik blogot, amit csak képfeltöltésre használsz, s HTML módban másold ki onnan a kép kódját. De, ha ez nem szimpatikus, egyszerűen copy funkcióban másold ki a képet, s illeszd be a blogodba.

    VálaszTörlés
  7. Ha tudnék, segítenék, de fogalmam sincs hogyan kell ezt orvosolni. Egyébként azt hol látni, hogy mennyi tárhelyem van még?

    VálaszTörlés
  8. Sokan jártuk meg az elmúlt hónapban, a Gasztroblogon volt végigtárgyalva. Nekem a párom oldotta meg a problémát. Le kell a fotók méretét csökkenteni, az összesét ami a blogon van, mert az tölti meg. Ha nem tudsz boldogulni, holnap délután szólok, hogy segítsen, mert már húzza a csendest:-)

    VálaszTörlés
  9. Mindenkinek nagyon köszönöm a gyors hozzászólást, most szépen végigmegyek és megnézem melyik hasznos tanács működőképes nálam, elsőre megpróbálom a picassából törölni a felesleges képeket, én azt sem tudtam, hogy a rossz, általam törölt képeket is megőrzi, és mennyi mindent nem tudok még, csak a méreg van időnként ezzel a sok baromsággal.

    Krisztina sehol nem lehet megnézni, ill. Csiperke megjegyzését olvasd el, így talán meg tudod nézni és kitörölni az egyszer már törölt és felesleges képeket, én egyszer csak próbáltam feltenni posztot és nem engedett a képeimhez jutni, közölte velem tele van, vége.

    Szóval mindenkinek egy nagy puszi és köszönet a tippekért, most jön a meló vele, aztán meglátjuk:-)))))

    VálaszTörlés
  10. Aniko! Par kep letorlese csak par nap haladekot ad. Az egyik megoldas a kepek Picassa programmal torteno letoltese, lekicsinyitese es visszatoltese. Amugy igy is tudsz kepet feltolteni, minden 800x600 pixel vagy ennel kisebb kep nem foglal helyet a Picasa web-en. En lekicsinyitettem az osszes, a blogon levo kepunket 800x600-ra es most 0% a helyfoglalas, tobb mint 360 kep utan is. Gyakorlatileg vegtelen a tarhely!

    VálaszTörlés
  11. Én nem a picassán tárolom a képeimet, hanem a gépen egy külön mappában, úgyhogy az talán sosem fog betelni:))

    VálaszTörlés
  12. Gyerekek, vadászkutya legyek ha értem mi történik itt, mindennel próbálkoztunk, nem lehetett lekicsinyíteni a képeimet, mert eleve kicsik, mint kiderült, végül elmérgedtem, és be sem kapcsoltam a gépet, ill. a blogomat, csak a face-re mentem föl, már azon gondolkodtam, hogy akkor itt a vége, ezt én nem csinálom tovább, befejezem és passz.
    Ma csak úgy véletlenül /mert azért sajgott a szívem, nekem ez a "Zsanuária blog" olyan, mint a harmadik gyerekem/, gondoltam még egyszer utoljára megpróbálom és azután akkor örökre vége, és lássatok csodát, hirtelen letölthettem képeket, a karácsonyi köszöntőmet ennek örömére azonnal feltettem. Boldog vagyok, hogy folytathatom.
    Nagyon köszönöm mindenki gyors válaszát, nagyon aranyosak és segítőkészek vagytok, de azért gondolkodjatok el ezen, hogy akkor mi is van itt?????????
    Puszika mindenkinek:-)))))))

    VálaszTörlés