a legméltóságteljesebb cica

a legméltóságteljesebb cica
Tituka most 12 éves

a legszebb kutyuska

a legszebb kutyuska
Falatka most 8 éves

a legokosabb cica

a legokosabb cica
Szaftika most 9 éves

Keresés ebben a blogban

2013. február 7., csütörtök

Erre ébredtünk.....Már nem örülök ennek a látványnak, pedig a hétvégén is ilyenben lesz részünk állítólag, az előrejelzések szerint.
Remélem ezek a napok már a tél utolsó rúgásai, ijesztgetései.
Már rügyező bokrokat és fákat szeretnék látni, no meg rengeteg napsütést, színeket a kertben, sok zöldet mindenütt és üldögélni a teraszon....

Nyomok a hóban.... nagyok és kicsik....Ők ketten élvezték a hóban a hancúrozást, viháncolást........boldogan kergették egymást....
Cindy olykor torokfogással próbálkozott...
...de Fali fürgén cikázva kibújt és elszaladt...


 ...nagy az egyetértés.....
6 megjegyzés:

 1. Én is pont arra vágyom amire Te! De azért szép látvány, ne félj ez tényleg az utolsó! :)
  Nálunk hétágra süt a nap és a fejem is fáj, pedig ritkán szokott! :)

  VálaszTörlés
 2. Barbikám nálatok legalább süt a nap, mi nem is tudom mióta nem láttuk, csak a szürkeség van itt a Gerecse tövében, már tényleg annyira elegem van a télből, mindenkinek fáj a feje ettől a fronttól, néztem az időkép előrejelzését és február végétől +14-15 fokokat jósolnak, remélem igazuk lesz, alig várom:-))))
  Bocs de kicsit nyűgös vagyok:-))))

  VálaszTörlés
 3. Felétek legalább fehérség van. Mifelénk szürke, ködös, nyálkás idő az én fejem már harmadik napja hogy fáj. Lassan már depressiós leszek, már morgós vagyok ! Megállapodhatna ez az idő! A kutyák aranyosak legalább ők örülnek a hónak !:-))

  VálaszTörlés
 4. Képzeld Éva ez amit itt a képeken látsz délelőtt volt, most du. fél négy van és süt a nap, eltűntek a felhők, a szürkeség, fúj a szél, a fákról-bokrokról, a kertről eltűnt a hó, csak a háztetőkön van még nyomokban egy kevés, hogy mégsem álmodtunk ma reggel:-))))))Csoda, hogy fáj a fejünk és minden bajunk van ???, nekem az ízületeim is annyira sajognak, majd megőrülök:-))))

  VálaszTörlés
 5. Jó ez a privát helyzetjelentés az ország részeiből:)
  Nálunk az éjjel (Gödöllő környéke) 15 cm esett, ma egész nap -bár ez is gyönyörű-, de borult és nem fáj a fejem.
  Ölelek Mindenkit!

  VálaszTörlés
 6. Mági én is bírom amikor megtudom, hol mi van időjárásilag, tisztára meteorológiai állomásokként működünk. Jelentem ma nagyon hideg van, de szikrázóan süt a nap és nem fáj a fejem, már ez is valami, de a tavasz lenne az igazi, az előrejelzés szerint a hónap végére enyhül az idő, +15 fokok lesznek, remélem az már az lesz:-)))))

  VálaszTörlés