a legméltóságteljesebb cica volt

a legméltóságteljesebb cica volt
Tituka 2006-2018 élt 12 évet és 9 hónapot

a legszebb kutyuska

a legszebb kutyuska
Falatka most 10 éves

a legokosabb cica

a legokosabb cica
Szaftika most 10 éves

Keresés ebben a blogban

2018. június 21., csütörtök

Iszonyú a hőség... este jön a vihar és némi lehűlés végre

Ma van a  NYÁRI NAPFORDULÓ, ennek örömére megmutatom a virágaimat, kis kertecskémet, ami ugyan még sehol nincs, majd ősszel kezdődnek az ültetések, szóval majd az is alakulni fog.
.
Nem mellesleg ma vagyok 6 hetes műtétileg, azaz túl vagyok a kritikus, legnehezebb etapon, innentől tényleg csak könnyebb lesz majd idővel minden.


A bejárat

A hátsó terasz

Az utca felé néző ablakom

A bejáratnál lévő mindenféle...

A bejárat messzebbről

Az első kert

A hátsó kert kis részlete


őszi ültetésre várva



6 megjegyzés:

  1. Nagyon szép barátságos lakrészed van! Örülök hogy aktívan főzőcskézel, egyre jobb lesz meglátod. Kis lehűlés nem is árt csak ez a nagy hőingadozás visel meg:) Vigyázzál magadra!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Évi, érzem én is, hogy most valahogy sokkal gyorsabban regenerálódom, a tavalyi az nehezebb volt és lassúbb is :-)

      Törlés
  2. Nagyon takaros kis porta, persze még biztos, hogy van sok tennivaló, hogy szép fás, bokros, virágos kert legyen, mint az előző otthonod volt.
    Nem tudom, hogy a lányaidon kívül van-e segítséged, messze lakik-e a testvéred hozzád, aki Pomázon lakik, és van-e ott olyan férfikéz, aki segítene, persze ha igényled. De majd szép lassan visszajön az erőd és te magad is kész leszel arra, hogy munkálkodjál a házban és a ház körül.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Rengeteg a tennivaló, de van segítségem nem is egy, ősszel majd nagy ültetés jön, ha én még nem is, de lesz aki megcsinálja :-) Lassan alakul körülöttem a normális élet megint :-)

      Törlés
  3. Anikó, nagyon kellemes a környezeted. Ott talán könnyebben kivárod, amíg megváltozik kissé az idő és kellemesebb lesz.
    Puszillak.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Roza, még kell egy kis idő nekem, de szerencsére van segítésg több is, úgyhogy ha lassan is de alakul körülöttem minden :-)

      Törlés