a legméltóságteljesebb cica

a legméltóságteljesebb cica
Tituka 2006-2018 élt 12 évet és 9 hónapot

a legszebb kutyuska

a legszebb kutyuska
Falatka most 8 éves

a legokosabb cica

a legokosabb cica
Szaftika most 9 éves

Keresés ebben a blogban

2012. október 29., hétfő

Őrületes időjárás....bekopogott a télEgy hete még 20-25 fok meleg volt, sütkéreztem a napon, melegem volt, igaz csak a napon.

Ma reggel az alábbi helyzetre ébredtünk:

Tudom, hogy még nem marad meg a hó, de azért sokkoló volt hirtelen ez a téli hangulat, még nem vagyok ráhangolódva, rákészülődve lelkileg, még nem is volt tisztességes ősz eddig és már itt a tél.
Kérem vissza még egy kicsit a napocskát, a déli órák kellemes melegét, az ősz ezernyi színét, illatát.
A tél még várjon egy kicsit, mondjuk úgy decemberig.


3 megjegyzés:

  1. Nekem is még korai ez az idő! Mifelénk is szállingózott egész délelőtt, sőt mikor reggel boltba mentem jeges eső is esett. Kiegyeznék ha november végén lenne ilyen idő, de nem most! Erről viszont nem mi döntünk! Nekünk kell alkalmazkodni egészségileg ha birjuk, ha nem akkor panaszkodhatunk hol fáj mi fáj?:-))

    VálaszTörlés
  2. Pont így nézett ki nálunk is a kert, sőt a kocsik teteje egybefüggő fehér volt a hótól. Tényleg dilis ez az időjárás, lassan eltűnnek az évszakok közötti lassú átmenetek. A fejem is majdnem szétrobban, úgy fáj...

    VálaszTörlés
  3. Most mondjátok meg, a guta megüt ettől az időtől, bár egy hét múlva megint 15 fok körül lesz, állítólag azt jósolják, csak addig kinyúlunk egészségileg, migrén és ízületek sajgása, nem beszélve a fűtésről....a számláról....

    VálaszTörlés