a legméltóságteljesebb cica

a legméltóságteljesebb cica
Tituka most 12 éves

a legszebb kutyuska

a legszebb kutyuska
Falatka most 8 éves

a legokosabb cica

a legokosabb cica
Szaftika most 9 éves

Keresés ebben a blogban

2013. június 13., csütörtök

A legegyszerűbb és legfinomabb nyári reggeli vagy vacsora....

....kenyér, zsír, paradicsom, paprika, újhagyma, hagyma, hegyes erős paprika és kovászos uborka  egész nyáron mindig van itthon....

...nyári almával is szeretem enni a zsíros kenyeret...

...finom libatepertővel megszórva is isteni....


...sőt, körtével is finom...ki lehet próbálni....


5 megjegyzés:

 1. Igazad van, ez nagyon finom. Én viszont szeretnélek meghívni egy egészséges játékra. :-)) Nézz be hozzám a részletekért!

  VálaszTörlés
 2. Szerintem sincs ennél finomabb nyári reggeli. A libatepertős változatot nem ismertem,(eddig) de nagyon bejönne nekem. Az Apukám is mindig almával és cukrosan eszi, gyerekként úgy fogyasztották. Nekem a lila hagyma, paradicsom és erős paprika a nyerő kombináció és a pirospaprikát le nem hagynám róla. Nagyon kedvcsinálók a képek, holnapra megvan a reggelim!

  VálaszTörlés
 3. Gionetta köszi, megyek:-)))

  Nea, ahogy öregszünk úgy térünk vissza a gyerekkori megszokásokhoz én is ezt veszem észre, a nagymamámnál igaz reggelire mindig tejeskávé volt /nem tudom jól írom-e:frank+cikória/, jó édesen és friss ropogós kiflivel, ha nem volt friss, mert volt még a tegnapiból, akkor azt beleaprította és úgy ettük, ne tudd meg manapság hányszor eszem azt is, nagyon szeretem. Délután uzsonnára meg jött a hatalmas karaj zsíros kenyér kovászossal vagy almával, ez tavasztól őszig a kedvenc reggelim vagy vacsorám, télen meg sok hagymával, ha nem megyek sehová, de a többi zöldséggel is szeretem, sőt az apró nyers hámozott uborkával jól megsózva is szeretem:-))))

  VálaszTörlés
 4. Mi a dinnyét is kenyérrel ettük,sőt a szőlőt is,meg természetesen az almát.A zsíros kenyér kovászos uborkával az örök szerelem:)

  VálaszTörlés
 5. Kotaliza nálunk is így volt, főleg Édesapám, de aztán mindnyájan vacsorára mi is kenyérrel ettük ezeket a gyümölcsöket, nem is feküdte meg a gyomrunkat semmi, utána jókat aludtunk:-)))
  A mai napig így szeretem én is:-))))

  VálaszTörlés