a legméltóságteljesebb cica volt

a legméltóságteljesebb cica volt
Tituka 2006-2018 élt 12 évet és 9 hónapot

a legszebb kutyuska

a legszebb kutyuska
Falatka most 10 éves

a legokosabb cica

a legokosabb cica
Szaftika most 10 éves

Keresés ebben a blogban

2013. december 21., szombat

Karácsonyi meglepetés .... a családomnak ..... és a barátaimnak....



Falinaptáram a jövő évre, a legkedvesebb receptjeimmel....
Nagyon tetszik...nagyon örülök, hogy megcsináltattam.....
...mindenki kiakaszthatja a konyhájában.... ahányszor ránéz főzés-sütés közben én jutok az eszébe....
...annyi csalafintaság van benne, hogy az adott recepthez mindenki úgy jut, hogy az adott képen van a hozzátartozó link, amin keresztül olvasható a részletes receptleírás... ennyi kis "munka" vele talán nem probléma...

Külön köszönet Barbinak és a férjének Győzőnek,  akik nyomdászok, és elkészítették nekem ezt a szép és kedves ajándékot....
Külön a figyelmetekbe ajánlom, hogy Győző nevére kattintva megtudhatjátok, hogy a kis családi vállalkozásukban üzemelő nyomdájukban, a Rábaközi Nyomdában mindenféle nyomdai plakátot, szóróanyagokat, névjegykártyákat, naptárt, meghívókat, könyveket /lásd Krisztina szakácskönyvét/ csináltathattok kedvező áron és meglephetitek szeretteiteket nemcsak Karácsonyra, hanem bármilyen saját családi ünnepre.

Barbi nevére kattintva pedig megismerhetitek egy másik gasztroblogger munkásságát, azaz "Barbi konyháját", isteni receptjeit, csodás sütijeit és ételeit.....
Jó böngészést kívánok....



Pár hónap képei a teljesség igénye nélkül...




8 megjegyzés:

  1. Szuper ötlet a naptár is. Nagyon szép, tetszik! Nagyon ügyesek Barbiék, örülök, hogy őket kértem fel én is.

    VálaszTörlés
  2. Anikó ez fantasztikusan jó ötlet, kedves, és hasznos ajándék. Észben tartom a házaspárt, akikhez lehet ilyen nyomdai ügyben fordulni.
    Boldog, békés, szeretettel teljes karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag új esztendőt kívánok Neked és a kedves családodnak.

    VálaszTörlés
  3. Anazar:-))))

    Krisztina nagyon örülök, hogy megcsináltattam, könyvben még nem mertem gondolkodni, de szuper ötlet, a tiéd csodaszép lett, gratulálok hozzá:-)))))

    Lívia nagyon melegen ajánlom Barbiékat, kedvesek, helyesek, gyorsak, precízek, és ha kész leszállítják helybe, én ezentúl minden ilyesmit velük fogok megcsináltatni, jövőre úgy néz ki férjhez megy az egyik lányom, például az esküvői meghívókat:-))))
    Sőt tervezem a saját szakácskönyvemet, vérszemet kaptam IllésKrisztől:-))))
    Lívia nagyon köszönöm a jókívánságaidat, viszont kívánom sok szeretettel, legyen nagyon nyugalmas, boldogságos, sok finomsággal teli karácsonyotok és a jövő évünk pedig, egészséges, békességes, izgalom mentes, szeretetteljes, anyagiakban mindig annyink legyen, hogy ne szűkölködjünk, hanem kényelmesen tudjunk élni, azt hiszem ha így lesz, ez a legtöbb amit kívánhatunk magunknak:-))))
    Sok szeretettel ölellek:-))))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Anikó köszönöm a sok-sok jót amit kívántál, a kedves szavaidat. Én is így gondolom, hogy az már elég ha egészségesek vagyunk, szeretetben élünk és nem szűkölködünk.
      A szakácskönyv terved váljon valóra.
      Még egyszer minden jót kívánok Nektek.

      Törlés
  4. Nagyon ötletes dolog "saját" naptárt készíttetni, rettentően dekoratív lett, csak rá néz az ember és már meg is éhezik. Szívből jövő ajándék a szeretteidnek.

    VálaszTörlés
  5. Gyönyörű lett a naptárad. Aki kapja biztos nagyon fog örülni neki. Ez a személyes ajándék szerintem felülmúlhatatlan.

    VálaszTörlés
  6. Nea, Marika, kedvesek vagytok, nagyon köszönöm:-))))

    VálaszTörlés