a legméltóságteljesebb cica

a legméltóságteljesebb cica
Tituka most 12 éves

a legszebb kutyuska

a legszebb kutyuska
Falatka most 8 éves

a legokosabb cica

a legokosabb cica
Szaftika most 9 éves

Keresés ebben a blogban

2014. július 1., kedd

Izgalmak Falatkával....
Operálni fogják pénteken Budapesten, keresztszalag-szakadás van a bal hátsó lábában.
Nem tudjuk hogy történt, mikor történt, lassú folyamat volt, láttuk mi többször is, hogy picit sántít, de aztán elmúlt, mivel igen-igen mozgékony kiskutya, különösen imádja, ha a labdája után rohanhat, valószínű futás közben, többször is, beleléphetett pocoklyukba vagy hasonló gödörbe és így többször sérülhetett a lába, most meg elszakadt, három lábon közlekedik szegénykém.
Állítólag a műtét után 10 nap a lábadozás és utána jobb lesz a lába, mint újkorában...
Péntekig féken kell valahogy tartanunk, nem terhelhető a sérült láb, nem tesz jót semmilyen mozgás, csak nagyon keveset mozoghat, nem lépcsőzhet /szerencsére az itt nincs sok, kettő vagy három, de még ennyit sem/  csakhát hogy lehet féken tartani egy örökmozgó, ugribugri kiskutyust... csakis jutifalatokkal...
Majd, ha felgyógyul lemozogjuk vele az estlegesen felszedett pluszdekákat, de kit is érdekel ez most...
Nagyon remélem sima ügy lesz, de nagyon aggódom az én imádott, tündéri, édes kis bolondos kicsikutyámért :-))))
Szépséges és nagyon okos Falatkámért :-))))
A szemem fénye... ahogy a többi is...
Csak már túllennénk rajta...
Teljesen ki vagyok borulva...
... szépségem...... az első karácsonyára kapott piros pulcsival a hideg hóban... imádom ezt a fotóját...


... kedvenc alvópózában... amikor mélyen alszik...


... gyönyörűségem...


5 megjegyzés:

 1. Drukkolok pénteken, hogy minden jól menjen a műtéten, és gyors felépülést kívánok Falatkának. Olyan cuki kutyus, annyira édesen tud nézni...

  VálaszTörlés
 2. A családban is volt hasonló eset. Ő is egy kistestű, nagy labdázós kutyuska. labdadobáláskor nagy lendülettel akarta elkapni és nekicsúszott az ajtófélfának. húzta egy darabig a lábát. aztán nem használta. Őt is megműtöttét, kapott kötést. kötéslevétel és varratszedés után sem használta a sérült lábat jó ideig. Legalább volt egy hónap, mire nagy nehezen elkezdett járni rajta. Mindig rá kellett a gazdinak szólni, hogy: tedd le a lábad... Szóval ne izgulj, minden rendben lesz. Inkább türelem és sok simi kell majd neki! Sok szerencsét a kutyulidnak!

  VálaszTörlés
 3. Gabikám nagyon köszi, aranyos vagy:-))))

  Krisztina remélem, hogy minden rendben lesz, türelem, rengeteg szeretet és simizés az bőven lesz:-))))

  VálaszTörlés
 4. Jaj, Anikó, akkor most nálatok is van miért izgulni. Nagyon sajnálom szegény kiskutyust, de biztosan jó kezekben lesz a műtét során. Sajnos ilyen balesetek előfordulnak, de szerencsére gyógyíthatók és ez a lényeg. Küldöm a pozitív energiákat pénteken és nagyon szorítok Falatkának. Várjuk a beszámolót a műtét után. Puszillak!

  VálaszTörlés
 5. Nea nagyon köszi, mindig van valami látod, köszönöm az energiákat, Falinak is meg nekem is szükségem van rá, nagyon rosszul viselem, ha valakinek baja van a családban műtét után majd írom, hogy mi van:-))))

  VálaszTörlés