a legméltóságteljesebb cica volt

a legméltóságteljesebb cica volt
Tituka 2006-2018 élt 12 évet és 9 hónapot

a legszebb kutyuska

a legszebb kutyuska
Falatka most 10 éves

a legokosabb cica

a legokosabb cica
Szaftika most 10 éves

Keresés ebben a blogban

2015. augusztus 5., szerda

Hőség megint...

Sokat pihenjünk, könnyű ételeket és sok gyümölcsöt együnk, sok vizet igyunk, ne idegeskedjünk, többször tusoljunk, lehetőleg langyos vízzel... és még hosszan sorolhatnám mire is figyeljünk, hogy ezt a rettentő meleget kibírjuk.... mert egyszer vége lesz...








7 megjegyzés:

  1. Én most nem várom a végét, mert akkor kezdődik a suli.... :( Élvezni akarok minden napsütötte percet!!!! Egyébként én meleg vízzel zuhanyozom, az a jó ilyenkor! :) Vigyázzatok magatokra, hűsöljetek, pihenjetek! Puszi Nektek!!! Mennyi felkiáltójelet raktam. :)))))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Megértelek Barbi, hiszen mindjárt itt a nyár vége, fogadok, hogy a 20-i hétvégén megjön a szokásos lehűtő eső és vihar, mert olyankor mindig szokott, na addig kell kibírni.
      Én nem nagyon mozgok, bár leolvasztottam a fagyasztókat, meg ilyenkor mosom ki a vastag plédeket, pokrócokat, ágyneműt, mert egy óra alatt megszárad, előre megfőztem a meggylevest, könnyű főzelékeket eszünk, ezeket is hajnalban készítem, hogy nappal ne kelljen lehetőleg semmit csinálni.
      Ami a tusolást illeti én langyossal kezdek majd váltott langy/hideg, langy/hideg egészen addig, míg érzem a lehűlést.
      Szóval igyekszünk vigyázni, amennyire lehet.
      Tis vigyázzatok !!! sok puszi:-)))

      Törlés
  2. Hát igen, egyszer vége lesz. Aztán meg azért nyavalygunk, hogy de hűvös van, eső stb. Nincs kellemes 26-27 fokos hőmérséklet hosszabb ideig csak vagy nagyon meleg vagy hideg. Nem is tudom, hogy a négy évszakunkból melyikben van olyan időjárás amilyennek lennie kellene. Mondjuk nyáron maximum 30 fok - nekem már ez is sok - nem 35-37, ami már közelit a 40 fokhoz. Nálunk ez nem normális, iszonyat...

    VálaszTörlés
  3. Hát igen, egyszer vége lesz. Aztán meg azért nyavalygunk, hogy de hűvös van, eső stb. Nincs kellemes 26-27 fokos hőmérséklet hosszabb ideig csak vagy nagyon meleg vagy hideg. Nem is tudom, hogy a négy évszakunkból melyikben van olyan időjárás amilyennek lennie kellene. Mondjuk nyáron maximum 30 fok - nekem már ez is sok - nem 35-37, ami már közelit a 40 fokhoz. Nálunk ez nem normális, iszonyat...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez kibírhatatlan számomra is, nem is csinálok semmit, csak hajnalban, majd tusolás és heverészek egész nap, olvasok leginkább, még a gépet sem kapcsolom be, mert az is melegít.
      Vigyázzatok magatokra, óvatosak legyetek, sokat pihenjetek Lívia !!!!

      Törlés
  4. Anikó, szívesen elkortyolgatnám a finom üdítőidet... Ámbár én még nem is panaszkodhatom, a lakásban 25 fok van és nincs légkondi. Csak ki ne kelljen mozdulni! Igaz, ebben én "szerencsés" vagyok, nyugdíjasként...

    VálaszTörlés
  5. Roza én is hajnalban csinálom meg amit nagyon muszáj, utána már semmit, csak olvasgatok, pihenek. Mi is nyugdíjasok vagyunk már.
    Előre bespájzoltunk mindennel, még kenyeret sem kell venni, mert feltöltöttem a fagyasztót, van mindenünk, szóval nem kell kimozdulni, de meg is halnék.
    Te is nagyon vigyázz magadra, lehetőleg ne mozdulj, inkább kérd meg a gyerekeket ha kell valami, hogy hozzanak, a fiatalok még jobban bírják !!!!

    VálaszTörlés