a legméltóságteljesebb cica

a legméltóságteljesebb cica
Tituka most 12 éves

a legszebb kutyuska

a legszebb kutyuska
Falatka most 8 éves

a legokosabb cica

a legokosabb cica
Szaftika most 9 éves

Keresés ebben a blogban

2016. augusztus 20., szombat

Férjhez ment a kisebbik lányom...
... tegnap augusztus 19-én, szűk családi körben,
a III. kerületi Önkormányzat házasságkötő termében, Óbuda  Fő tér.
Vidám, bohókás esküvő volt, modern zenékkel, imádott kutyusuk, Fabi is jelen volt méghozzá fekete csokornyakkendővel a nyakán :-)
A mellettem lévő szék üresen maradt az Édesapja emlékére és tiszteletére, aki boldog lett volna, ha ezt megérhette volna, a lelkemben ott is volt és látta tündéri szép és boldog lányát.
A nagyobbik lányom volt a tanúja.
Csak kicsit sírtam, tényleg, többet mosolyogtam.
Boldog és büszke vagyok a gyerekeimre.
... a kis koszorúslánykák, az egyik a gyűrűket vitte szatén párnácskán, a másik kis kosarában a rózsaszirmokat és rizst a szóráshoz, ami meg is történt a szomszédos Zichy kastély kertjében, a családi fotózásnál...


A menyasszonyi csokor kék hortenziából és krémszínű rózsabimbókból állt, és a kontyba is ezek voltak beletűzve...6 megjegyzés:

 1. Gratulálok kívánok hosszú boldog együtt eltöltött éveket a fiataloknak! Anikó mint örömanyának neked is gratulálok!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Éva nagyon köszönöm, tudod a gyász miatt lett ilyen csendes és meghitt az esküvő, nem akartam, hogy elhalasszák a gyerekek, kicsit szorongtam is, hogy fogom bírni, de végül örültem, boldog és büszke voltam, a lelkemben ott volt az Édesapja is és ez valahogy megnyugtatott, mert ő is ezt akarta volna :-)

   Törlés
 2. Gratulálok az ifjú párnak, nagyon sok boldogságot kívánok. Kár, hogy nem láthatjuk a lányod arcát, de a haja gyönyörű szép. Neked is gratulálok, hogy szép és okos, ügyes gyerekeid vannak.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Lívia, nagyon köszönjük, tudod ezek az első gyors, telefonnal készült felvételek, egy profi fotóstúdió lett fölkérve a fényképezésre, csodálatosan gyönyörű képek lesznek majd, direkt olyan képeket tettem most föl ahol nem annyira az arc látszik, a facebook oldalán mindenki láthatja őt úgyis :-)
   Nagyon szép volt a lányom, csak úgy sugárzott a boldogságtól :-)

   Törlés
 3. Szívből gratulálok, legyenek nagyon boldogok, bőséges gyermekáldást kívánok! :-)
  Nagyon szép meghitt esküvő volt, békesség, szeretet árad a fotókból.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Csipike nagyon köszönöm neked, igen, csöndes, meghitt, családi esküvő volt, mindnyájan ilyet szerettünk volna, és örülök, hogy ez látszik a fotókból.
   Ezek még csak az első gyors, telefonos képek, majd lesznek gyönyörű profi fotók is, majd abból is fölteszek párat, ha megengedi a lányom :-)

   Törlés