a legméltóságteljesebb cica volt

a legméltóságteljesebb cica volt
Tituka 2006-2018 élt 12 évet és 9 hónapot

a legszebb kutyuska

a legszebb kutyuska
Falatka most 10 éves

a legokosabb cica

a legokosabb cica
Szaftika most 10 éves

Keresés ebben a blogban

2017. november 28., kedd

Helló Mindenki !!!!

Újra itt vagyok, túl vagyok a műtéten, 5. hete már, meg a rehabon is, két hete itthon lábadozom, de csak most lett netem, így csak most tudom majd megírni viszontagságos napjaimat/heteimet, szóval majd jövök egy hosszabb beszámolóval...
Hiányoztatok nagyon...
... de addig is közreadok pár képet a kórházi kosztról... ezeket kaptam reggelire/vacsorára ill. ebédre...


...annyit még, hogy ez a budapesti kórház minden szempontból kifogástalan volt, úgy orvosilag, ápolásilag, ellátásilag, tisztaságilag, szóval mindenhogyan.
Sajnos még nincs vége a történetnek, mert egy idő múlva a másik csípőmet is itt fogják operálni, be is vagyok gyulladva, ha rágondolok, mert már tudom mi fog történni.Az első hetek a hatalmas fájdalomról szólnak és csak lassan lassan jön a javulás. No de egyelőre nem gondolok erre.
Örülök, hogy ezt túléltem.


Reggelik és vacsorák...

 



Soha nem ettem meg ezt a szendvicskrémet, mert mi az, hogy "sertés ízű" ????


és az ebédek....
egyenleves... amibe megfőzik a húst kevés zöldséggel... szinte mindig ez volt a leves

Főtt hús paprikás szaftban


Főtt hús paradicsom mártással


Főtt hús uborkás mártásban

Főtt húsgombóc kaporszószban

Voltak főzelékek is, zöldborsó, zöldbab, tök, volt amelyik finom volt, de volt amelyik ehetetlen a rengeteg keményítőtől, akkor volt köménymagos leves, jóízű volt de az is nagyon sűrű, majdnem főzelékes állagú, de azt megettem, mert ízes volt, és ami még nagyon ízlett az olyan tokányszerűen elkészített apróhús, ami igen jóízűre volt főzve, azt szívesen ettem. Sajnos ezekről nem készült fotó.

Nekem egyértelműen bőven elég volt a kórházi koszt, szinte soha nem voltam éhes.
Egyszer a rehab végefelé a húgom hozott be KFC rántott csirkeszárnydarabokat egy kis vödörkében, na az piszkosul jólesett és úgy befaltam, mint a szél. Finom volt, friss, forró.
Itthon meg a lányom hozott egyszer a Vörösmarthy téri karácsonyi vásárból sült kolbászt meg kürtőst, na az volt még mennyei, igaz négyszerre tudtam megenni, de nagyon finom volt.


5 megjegyzés:

  1. De jó, hogy minden rendben van. További gyógyulást és kitartás. Éva

    VálaszTörlés
  2. De jó hogy újra itt vagy! :) Várom nagyon a beszámolót! És mielőbbi teljes gyógyulást kívánok! Sok puszi, d.

    VálaszTörlés
  3. De jó, hogy gyógyulgatsz, örömmel látlak újra.
    A kórházi koszt viszont nagyon hervasztó. Nem hiszem, hogy ugyanennyi pénzből nem lehetne valami jobban kinézőt kihozni - vagy uram bocsá- egy kicsit több pénzt szánni a minőségi ételre. Nemrég olvastam, hogy a GVH a kórházi közbeszerzések szabálytalansága miatt 100 millióra büntetett (hát még, ha a kartellnek is utána néztek volna, akkor mennyire büntethettek volna). Ha az a 100 millió az étkeztetésre ment volna...

    VálaszTörlés
  4. Örülök hogy itt vagy Te is hiányoztál nekünk! Mivel az összefoglalódat már olvastam nem is csodálkozom hogy ennyit fogytál!

    VálaszTörlés
  5. Hosszadalmas volt, de végre jelentkeztél. Jó, hogy túlvagy rajta. Ezután pedig mindig jobb lesz. Mielőbbi teljes gyógyulást kívánok.

    VálaszTörlés