a legméltóságteljesebb cica volt

a legméltóságteljesebb cica volt
Tituka 2006-2018 élt 12 évet és 9 hónapot

a legszebb kutyuska

a legszebb kutyuska
Falatka most 10 éves

a legokosabb cica

a legokosabb cica
Szaftika most 10 éves

Keresés ebben a blogban

2011. július 20., szerda

Díjat kaptam, háromszor is...!!!!!!!



Ezt az édes, aranyos kis díjat kaptam, háromszor is,  Petrától a Reformkori Konyha
Mártitól az Izek, Zamatok,  és Trollanyutól a Troll a konyhámban blogok tulajdonosaitól.

Nagyon, nagyon köszönöm nekik,  nagyon örültem és megtisztelőnek érzem, hogy egyszerre hárman is így gondolták, hogy nekem adják a díjat.

Elnézést kérek tőlük, hogy csak most reagálok rá és teszem fel,  talán mentségemre szolgál, vasárnap volt a szülinapom /július 17./, hétfőn meg a házassági évfordulóm /július 18./
Az egész hosszú hétvége családi programokról, mindenféle elfoglaltságokról szólt, egyszerűen nem értem rá még bekapcsolni sem a számítógépet.

Mostanra viszont körbejárt a díj szép rendesen, ahogy kell,  úgy hogy  már nem jelölnék ki konkrétan újabb blogokat, hanem tovább adom sok szeretettel mindenkinek aki itt jár, és ide benéz, az viheti is ezt a cuki kis díjat.

10 megjegyzés:

  1. Nagyon boldog születésnapot és évfordulót! :)))

    VálaszTörlés
  2. Kedves Anikó!

    Isten éltessen sokáig erőben-egészségben-örömben, és kívánok Nektek még nagyon sok év boldog együttlétet! :)

    VálaszTörlés
  3. Egycsipet, nagyon köszönöm, nagyon kedves vagy igazán:-))))))))

    Duende, neked is nagyon köszönöm a jó kívánságokat,tudod mindig "ránk fér":-))))))

    VálaszTörlés
  4. Nagyon boldog szülinapot és évfordulót kívánok!
    8 nappal előtted ünnepeltem, ezek szerint te is rák vagy? Kellemes meglepetés. :D

    VálaszTörlés
  5. Petra, akkor neked is nagyon boldog szülinapot, bizony rák vagyok a javából, mérleg aszcendenssel, mindkettőből rengeteg minden jellemző rám, gondolom ezzel te is így vagy:-)))) Szóval a rózsakocsonyánál azért volt a gyönyörű vörös rózsád:-))))
    Én is mindig azt kapok a férjemtől:-))))

    VálaszTörlés
  6. Petra, jaj a lényeget meg nem írtam, nagyon köszönöm a jó kívánságodat, nagyon kedves vagy, mint egy rák jegyben született:-))))

    VálaszTörlés
  7. Én is köszönöm! Igen, a szülinapi csokrom volt. :D Te is mindig vörös rózsát kapsz? Akkor a férjedhez is gratulálok! Egy jó természetű ráknak csak jó férje lehet, igaz? ;D

    VálaszTörlés
  8. Igen, mindig vörös, majdnem bordó,bársonyos szirmú, isteni illatos rózsacsokrot kapok, ez a kedvencem, annyi szálat ahány éves vagyok, a másik csokor meg annyi szál ahány éves házasok vagyunk, most már elég sok mindkettő, sajnos, iszonyú gyorsan telik az idő, mondhatnám kazalnyi virág van itthon júliusban, jövő héten meg a névnapom, valamikor az idők kezdetén jó ötletnek tűnt, hogy minden személyes ünnepem júliusban legyen, direkt így terveztük az esküvőnket is, de később rájöttem, nem annyira jó, én mindig egyszerre "le vagyok rendezve" és kész.
    Az én férjem a világ egyik legrendesebb férje, már csak azért is mert ennyi éve elviseli az összes rigolyámat stb.stb.stb. /Ezt ő nem látja, nem olvassa, mert nem követi a blogomat/
    Nagy ritkán fordul elő, hogy megmutatok neki egy képet esetleg, ő csak enni szereti amiket főzök, sütök, vagy mivel én nem értek nagyon a számítógéphez, ha valamit elnyomok azokat hozza helyre, mert ő ért hozzá:-))))))

    VálaszTörlés
  9. Nem irigyellek, hogy minden ünneped júliusra esik. Anyukám van így: júl 22. szülinap, és hogy hívják? Anikó. Ezért a névnapját mindig december 22-én ünnepli, bár ez meg a karácsonyi hajrá miatt nem túl jó.
    Egyébként mi is ünnepelünk 26-án, mert a lányom Anna. Neked így előre is boldog névnapot kívánok!
    Az ilyen férjeket, mint a tiéd nagy becsben kell tartani. Gondolom így is van, ha csak a konyhai ténykedéseidet veszem alapul.
    A férj helyzet nálam is hasonló. Csodálatos ember, támogat az elképzeléseimben, és igen, elvisel. Ő olvassa a blogom, sőt legtöbbször a véleményét is kérem. "Szerinted ez jól van megfogalmazva?" "Így érthetően írtam?" stb.

    VálaszTörlés
  10. Petra, ismeretlenül is gratulálok Édesanyádnak, igen akkor neki is kijutott a jóból, köszönöm a névnapi jókívánságot, viszont kívánom a kislányodnak is. Nálunk is úgy volt, hogy nagymamám, nagynéném Annák voltak /már nem élnek sajnos/ így én Anikó lettem a változatosság kedvéért, most már csak én vagyok akit köszönt a család 26-án.
    Férjem a világ egyik legjobb férje, becsben is van tartva minden szempontból,számítógép ügyekben ő a professzor nálunk, én meg a tök kezdő használó:-))))

    VálaszTörlés