a legméltóságteljesebb cica volt

a legméltóságteljesebb cica volt
Tituka 2006-2018 élt 12 évet és 9 hónapot

a legszebb kutyuska

a legszebb kutyuska
Falatka most 10 éves

a legokosabb cica

a legokosabb cica
Szaftika most 10 éves

Keresés ebben a blogban

2011. július 20., szerda

Felfrissült kert a viharok után


Végre vége a kánikulának, fárasztó volt, kimerítő. Jólesik ez a kis hűvösség.
Látszik a kerten is, hogy felfrissült,kellett ez a sok eső, ami hirtelen lezúdult. Úgy beszívta a kert a rengeteg vizet, mint egy szivacs. A fák, bokrok levelei valósággal kinyújtóztak, addig meg a nagy melegben össze voltak pöndörödve. Végre egy jót alszunk majd, mert eddig az sem ment. Éjjel a nagy melegben üldögéltem az ágyam szélén, hiába volt nyitva minden, szellő sem rezdült.






Falatka is élvezte a vizes fűben a szaladgálást, meg a szomszéd macska üldözését, persze csak játékból, mert igazából ő nagy macskabarát, hiszen kettővel konkrétan együtt is él.

11 megjegyzés:

  1. Szép a kertetek, valóban most az esőtől minden felfrissül. Még a mi agyunk is ! Megterheli a szervezetet ez a hőség. Én is nagyon rosszúl alszom mostanában napközben meg csak nyúlik a szám.Mondjuk az ilyen csendes eső az jó, de láttam ép most a híradóban milyen károkat okozott a vihar. Tündér a kiskutyátok!

    VálaszTörlés
  2. Gyönyörű a kerted!
    Itt, bár valóban jólesett, a felfrissülés, de olyan jeges eső esett kitartóan, kb. 5 percig, hogy a balkonládában mind elverte a virágaimat :(

    VálaszTörlés
  3. Csodaszép nagy kerted van, szerencsésnek mondhatod magad! :)

    VálaszTörlés
  4. Lányok, itt szerencsénk volt mert nem esett jég, csak szolidan az eső, bár az sok esett, jó hogy megúsztunk olyanokat amiket a híradóban mutattak.
    Végre mára egy jót aludtam.
    Falatka a legtündéribb kiskutya a világon, imádjuk, most lesz ivartalanítva a jövő héten, alig várom, hogy túl legyünk rajta:-))))
    Márti sajnállak a virágaid miatt, mert annyit dolgozik velük az ember és olyan szépek, és 5 percnyi jég annyivá teszi:-((((

    VálaszTörlés
  5. Okki, igen tudom, nagyon szerencsés vagyok:-)))

    VálaszTörlés
  6. Egyszerűen meseszép a kerted! Most lehetek irigy egy kicsit? Mert én csak álmodhatok, egyelőre, ilyenről! :)
    Megkérlek nézz be hozzám, egy díjjal szeretnélek megajándékozni!

    VálaszTörlés
  7. Marika, ne légy irigy, hogy tudd 16 év kemény munka fekszik ebben a látványban,és rengeteg pénz, arról nem beszélve, hogy mennyi növény nem eredt meg, vagy kiszáradt amit ültettünk, mindezt úgy hogy budapestiek lévén, csak hétvégente tudtunk dolgozni rajta, most már persze mi is élvezzük, hogy ide költöztünk, bár csak a karbantartása is elég sok munka a férjemnek:-))) De tudom milyen vágyakozni egy kert után, mi is így voltunk, pontosabban a férjem, mert én városi családból származtam, én annyira nem voltam "kertes", de már az lettem, imádok itt élni:-))))
    Benézek, köszi:-))))

    VálaszTörlés
  8. Anikó, csodaszép a kerted, olyan mint egy tündérmese. Igaz sok a dolog vele, de megéri a fáradtságot. Úgy látom Falatka is boldogan szaladgál ilyen csodaszép kertben

    Nea

    VálaszTörlés
  9. Anikó, csodaszép a kerted, olyan mint egy tündérmese. Igaz sok a dolog vele, de megéri a fáradtságot. Úgy látom Falatka is boldogan szaladgál ilyen csodaszép kertben

    VálaszTörlés
  10. Nea nagyon köszi, örülök hogy tetszik, még leghátulra tervezünk egy kis gyümölcsöst, ősszel nekiállunk az ültetésnek, hogy legyen saját gyümölcsünk, enni meg befőzni lekvárnak, mert eddig egy sárgabarack egy alma és egy vadszilvafánk van összesen, hely van hozzá, Falatnak ez valóságos paradicsom, órákig szeret kint bóklászni, dobálunk neki labdát, fut utána, mivel elég mozgékony kiskutyus, de érdekes volt figyelni kicsi korától ahogy szakaszosan "belakta", mert nem rögtön érzékelte az egészet, mindig egy kicsivel távolabb ment, most már saroktól-sarokig uralja, és az övé:-))))))

    VálaszTörlés