a legméltóságteljesebb cica

a legméltóságteljesebb cica
Tituka most 12 éves

a legszebb kutyuska

a legszebb kutyuska
Falatka most 8 éves

a legokosabb cica

a legokosabb cica
Szaftika most 9 éves

Keresés ebben a blogban

2012. május 23., szerda

Felhőszakadás után...


...korán reggel a hátsókert
rengeteg eső esett, de a talaj felszippantotta hamar

...és az elsőkert
felfrissült minden, hideg nincs, májusban a legszebb a kert, minden üde zöld és hajt, minden virágzik
esővizes hordó színültig tele10 megjegyzés:

 1. Kellet már az eső nagyon, szomjas volt a növényzet. Nálunk is csodaszép lett a kert, felfrissült a pázsit és a virágok.

  VálaszTörlés
 2. Igen szárazság volt, nálunk nem is állt meg a víz, azonnal beszívta minden, pedig sok esett:-)

  VálaszTörlés
 3. Nagyon szép friss zöld a kertetek! Igazi felüdülés kimenni az ilyen kertbe! Hozzánk most ért ide az eső.Inkább a szél volt nagy eső annyira sok nem esett!

  VálaszTörlés
 4. Nyírfa és rózsa, a két kedvencem...
  és fű, és fű, és fű:)
  Nagyon szép nálatok!

  VálaszTörlés
 5. Csodaszép a kertetek elől, hátul, mindenhol. Nálunk 1 hete nem esett eső, pedig nagy kellene, mert meleg és fülledt idő van itt napok óta, ráadásul a szél is fúj, úgyhogy tényleg nagyon száraz a föld. Nem győzöm locsolni a balkonvirágaimat + virágágyásaimat este-reggel. Jó, hogy kaptatok egy kis frissítő "zuhanyt". :)

  VálaszTörlés
 6. Képzeljétek a tegnapi esők még csak hagyján, de ma akkora vihar volt nemrég délután, azt hittem elviszi a házat, iszonyú szél, dörgés, villámlás és özönvíz szakadás, a fák derékba hajolva, szegény állatkáim is féltek, most már elég volt a jóból, lassan vége lehetne ennek a mediterrán ciklonnak:-)))))
  Éva, Yoen, Gabriella köszönöm a kedves szavaitokat a kertről:-)))))

  VálaszTörlés
 7. Drága Anikó!
  Hatalmas gyönyörűség:) Köszönöm, hogy megosztottad. Látom a Te kutyád is ott van a nyomodban:)
  Tegnap írtam Neked az uborkáshoz, olvastad?

  VálaszTörlés
 8. A szerencsések között mondhatod magad. Tényleg nagyon szép a kerted, az enyém is hasonló volt. A tegnapi felhőszakadás után iszapos sár lepi el az egész udvart, a veteményen is vastagon van a sár. Szóval észbontó. Amiért dolgoztunk egy nap alatt jóformán semmivé vált. De bizakodó vagyok lesz ez még szebb is. Látom Falatka is vígan van a felüdült kertben. Az én Csöpikém hasig sárban tud csak futkosni, utána fürdés és úgy jöhet csak a lakásba.

  VálaszTörlés
 9. Mági igen nekünk lassan túl hatalmas, de Falatkának maga a paradicsom, imádja:-)))
  Igen köszönöm nagyon, a gyerekeimet beindítottam, ők rendszeresen vásárolnak dm-ben, remélem a hétvégére meg lesz és kipróbálom:-))))

  Marika na aztán tegnap délután itt is piszok nagy vihar lett, de minden vizet végül elnyelt a föld ill. a csatornarendszer, mi megúsztuk a sarat. Falatka így is minden kint lét után a füléig vizesen jön, több törölközője forgalomban van, meg mi is fürdetjük állandóan ha szükséges.
  Remélem a veteményesed nem ment tönkre, helyre jön ha kiszárad, mert borzasztó ha a sok munka kárba vész. Szóval nagyon drukkolok, hogy minden rendbe jöjjön nálatok, Csöpikét külön puszilom:-))))

  VálaszTörlés
 10. Üde zöld, igazi lélekdonor kert!!! :)

  VálaszTörlés