a legméltóságteljesebb cica volt

a legméltóságteljesebb cica volt
Tituka 2006-2018 élt 12 évet és 9 hónapot

a legszebb kutyuska

a legszebb kutyuska
Falatka most 10 éves

a legokosabb cica

a legokosabb cica
Szaftika most 10 éves

Keresés ebben a blogban

2014. július 14., hétfő

Hurrá....



Falatka túl van az egészen, sikeres volt a műtét, majd azt követően 4 nap múlva, ahogy levették a kis mankócskát, szinte azonnal ráállt az operált lábára, de azért nem engedtük ám terhelni, főleg lépcsőzni, ma pedig, 10 nap után végre kivették a varratokat, végre-végre lekerült fejecskéjéről a lámpaernyőtölcsér, engem valószínűleg jobban zavart, mint őt, de azért gondolom neki sem lehetett egyszerű ezzel közlekednie, ennie, aludnia.
Doktor bácsi szerint csodásan gyógyul a kis lába, még egy ideig nagy hancúrozást, hatalmas száguldozásokat nem vállalhat be a haverokkal, még egy ideig kímélő sétán kell lennie, de ez már semmi, az elmúlt 10 naphoz képest... újra egy tündéri, boldog, virgonc, ugri-bugri, szépséges kiskutyánk van....
Annyira boldog vagyok...
Mindenkinek nagyon köszönöm a kedves szavakat, az érdeklődést, a biztatást.... nagyon jólesett :-))))



8 megjegyzés:

  1. Örülök Veled együtt. Látszik a kutyuson, hogy már jól érzi magát. Minden rendben hancúrozhat a maga és a Ti örömötökre.

    VálaszTörlés
  2. Kössz Lívia, egyszerűen imádjuk :-)))))

    VálaszTörlés
  3. Örülök, hogy véget értek a megpróbáltatásaitok és Falatka már majdnem a régi. Örüljetek egymásnak még nagyon-nagyon sokáig!

    VálaszTörlés
  4. Nagyon örülök, hogy végre rendbe jön ez a kis drága. Végig izgultam veled a gyógyulását. Hetek óta írok Neked, de valami miatt nem küldi el a rendszer. Remélem ezt már megkapod. Puszi Nektek!

    VálaszTörlés
  5. Nea nagyon köszi, remélem így lesz :-)))
    Nálatok még semmi???
    Minden nap gondolok rátok, hogy történjen pozitív változás :-))))


    Marika, most átjött és nagyon köszi a kedves, aranyos szavaidat :-))))

    VálaszTörlés
  6. Szívből örülök, hogy jól van a kutyuskád. Tudtam, hogy így lesz! Ügyes eb!!! Azért még jobbulást! :o)

    VálaszTörlés
  7. Anikó tudatnom kell Veled, hogy továbbra sem tudok ide a "rendes" lépésekkel bejegyzést írni, (csak az alábbi általam megtalált módon) és ez a helyzet a Katalin konyhája blogban is. Valami kettőtöknél nem stimmel, nem kompatibilis, mert máshová tudok írni.
    Szóval a következő macerás módon tudok csak írni:
    Most is így írok.
    Beírom a bejegyzésem, kattintok a Megjegyzés írása mint: Google Fiók-ra Ezután lemásolom a bejegyzésem , majd kattintok a Közzétételre, bejön az az oldal ahová be kell írnom az email címem, jelszóm, ami ismét visszavisz a Te oldaladra, és látom, hogy nincs ott a megjegyzésem. Ekkor megint katt. a Közzétételre, kiírja, hogy a Megjegyzés hely nem lehet üres, ide beillesztem a másolatom, katt. a Közzétételre és így jelenik meg. Nem tudom, hogy mi lehet a hiba, de, hogy nem nálam van az biztos.

    VálaszTörlés
  8. Köszi Krisztina, hála az égnek túl vagyunk rajta, most még kímélő üzemmódban, de ez már szinte semmi :-))))



    Lívia nem is értem, hogy ez mi lehet, látod, mindenki ír, én válaszolok, senki más nem jelez problémát, sőt én tudok írni a te blogodba, mert a múltkor kipróbáltam, amikor először szóltál, szóval nem érte, nálam látszólag semmi probléma, nem is tudom, hogy mit kéne néznem és hol, meg hogyan ?????
    Annyira sajnálom, de tényleg nem tudom mi van!!!!

    VálaszTörlés