a legméltóságteljesebb cica volt

a legméltóságteljesebb cica volt
Tituka 2006-2018 élt 12 évet és 9 hónapot

a legszebb kutyuska

a legszebb kutyuska
Falatka most 10 éves

a legokosabb cica

a legokosabb cica
Szaftika most 10 éves

Keresés ebben a blogban

2015. február 24., kedd

Ma viszont a blogom pontosan 5 éves....



... szinte hihetetlen, 5 év, amikor elkezdtem azt sem tudtam hogy lesz, mint lesz, hogy fogom feltenni a receptjeimet, a képeimet, nem is tudtam fényképezni /igaz, most se nagyon/, feldolgozni meg pláne nem, olyan izgatottan készültem minden bejegyzésre, mit fognak szólni akik véletlenül látják....
... azután egyszer csak kezdtem élvezni, már nem szorongtam a nem is tudom, hogy min...

Valósággal elröppent ez az 5 év... mert jól érzem magam a blogomban... és a többi blogon is... mert rengeteg virtuális jóbarátot szereztem, akikkel szoros kapcsolatot ápolok, nem eggyel közeli barátit is... köszönöm nektek a kedvességeteket, a meleg szavakat, a jó recepteket, jó, hogy vagytok...

... hihetetlen, hogy a mai napig kb. 800 receptem van fent, több mint félmillióan nézték meg ezeket, 3.700-an szóltak hozzá és 170 fő a rendszeres követőm.
Ez nagyon megtisztelő, sőt egyszerűen elképesztő.
Mindenkinek nagyon, nagyon köszönöm az érdeklődését.


9 megjegyzés:

  1. Drága Anikó! Szívből gratulálok ehhez a szép kerek évfordulóhoz. Hozz még nekünk sok klassz receptet és teljen örömöd még sokáig a blogírásban mindannyiunk nagy örömére. Boldog blogszülinapot!

    VálaszTörlés
  2. Köszi Nea, nagyon aranyos vagy:-)))
    Remélem már te is jobban vagy a téged ért csapások miatt, sokat gondolok rád, rátok:-))))

    VálaszTörlés
  3. Kívánok nagyon boldog blogszülinapot! Még nagyon sokáig leld örömödet a blogírásban !

    VálaszTörlés
  4. Nagyon boldog Blogszülinapot kívánok! Hamar elillant ez az öt év. Emlékszem amikor először írtam Neked, olyan félve tettem, (vajon mit szólsz hozzá), de rájöttem, hogy csak szívből kell írni, ennyi az egész. Köszönöm Neked azt a sok új receptet és a sok finomságot, az érdekes bejegyzéseket az életedről, az állatkáidról, sok szép képpel tarkítva. Kívánok Neked még nagyon-nagyon sok boldog öt évet. Továbbra is várom az írásaidat. Olyan jó itt lenni nálad, mintha haza mennék!! Puszi

    VálaszTörlés
  5. Kedves Anikó, boldog blogszületésnapot kívánok!! Kívánom, hogy még nagyon, nagyon sok örömöd legyen a blogírásban. :)

    VálaszTörlés
  6. Drága Anikó boldog blogszülinapot! Gratulálok az 5 évhez, tényleg szép évforduló. Örülök, hogy szereted csinálni, hogy örömöd leled benne. Kívánom, hogy még sokáig készítsed a finomabbnál finomabb ételeket és láthassuk mi is.
    Az idén ősszel nekem is 5 éves lesz a blogom.

    VálaszTörlés
  7. Éva, Marika, Gizi, Lívia, én köszönöm nektek, hogy jöttök, hogy olvastok, hogy hozzászóltok, mert ti csináltok kedvet nekem nap, mint nap a folytatáshoz, a kedves szavaitokkal és a finom receptekkel, amiket feltesztek:-)))
    Mindent nagyon köszönök:-))))

    VálaszTörlés
  8. Még soksoksok gyertyát kívánok arra a bizonyos virtuális tortára :-))))

    VálaszTörlés