a legméltóságteljesebb cica volt

a legméltóságteljesebb cica volt
Tituka 2006-2018 élt 12 évet és 9 hónapot

a legszebb kutyuska

a legszebb kutyuska
Falatka most 10 éves

a legokosabb cica

a legokosabb cica
Szaftika most 10 éves

Keresés ebben a blogban

2015. február 2., hétfő

Vírus... láz megint.... teljes KO



Csak öt percre kapcsoltam be a gépet, hogy tudjátok miért tűntem el.
Újabb vírusfertőzést kaptam, vagy a hólapátolásnál fáztam meg, vagy mind a kettő, idén engem az ág is húz, de a január eleji egyhetes az csak lepkefing /elnézést/ volt a mostanihoz képest.
Magas láz már 5 napja, mindenem fáj, étvágytalanság /egy tálka tejbegrízt nem tudok megenni, csak a felét/ nem tudok fent lenni, mert mindenem rezeg, szédülök, szombaton még az ügyeletet is ki kellett hívni.
Velem ilyen a 90-es évek óta nem fordult elő, hogy ennyire beteg lettem volna.
Mindegy, remélem megmaradok és jövök majd, még nem tudom, hogy mikor, mindenesetre már az utolsó citromlekvár főzésnél nem véletlenül éreztem magam "fáradtnak", már akkor a betegség jelzett.

Vigyázzatok magatokra, amennyire tudtok !!!!!


4 megjegyzés:

  1. Anikó sejtettem, hogy valami van Veled, mert ennyi ideig nem szoktál eltűnni. Jajj de sajnállak, borzasztóan elesett tud lenni az ember ha egy vírus vagy bakteriális fertőzés elkapja. Mi is nagyon félünk, én ha csak lehet ki se teszem a lábam semerre se. De valakinek vásárolnia kell, és ez a valaki a férjem. De hazahozhat bármilyen fertőzést, volt már ilyen. Ráadásul azt halljuk, hogy egy mutálódott vírus van most, amire hiába kapták meg sokan az oltást, nekik sem ad védettséget. A férjem is beoltatta magát.
    Nagyon vigyázzál magadra, kúráld magad, nem mondom, hogy hogyan, mert tudod Te, és aztán majd rendbe jössz. Nem fog legyőzni a vírus. Ne hagyd magad. Minden jót, jobbulást és gyógyulást kívánok.

    VálaszTörlés
  2. Gyógyulj meg minél hamarabb. Én is csak most keveredtem ki belőle, de állandóan fáradt vagyok, még mindig fáj a hátam, (igaz a kutyánkat műtötték két hete, rá is kell figyelnem). Lányom mondja, hogy nem tudják milyen vírus van, de mindenki visszaesik, legalább másfél hónap a teljes gyógyulás, a patikában állandóan ismerős arcok vannak, akik visszajárnak.
    Szóval mielőbbi gyógyulást, és nagyon sok pihenést.

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm a jó szavakat, lassan-lassan térek magamhoz, még messze nem vagyok az igazi de talán minden nappal már egy kicsit jobb, gyönge vagyok még.
    Épp csak kicsit ide néztem, mert minden fáraszt.
    Majd jövök:-)))

    VálaszTörlés