a legméltóságteljesebb cica volt

a legméltóságteljesebb cica volt
Tituka 2006-2018 élt 12 évet és 9 hónapot

a legszebb kutyuska

a legszebb kutyuska
Falatka most 10 éves

a legokosabb cica

a legokosabb cica
Szaftika most 10 éves

Keresés ebben a blogban

2017. szeptember 11., hétfő

Nyárvégi kerti képek

Anikó Boros Pálné fényképe.

5 megjegyzés:

  1. Ez még a régi kert? Költözöl már? Vagy még mindig ideiglenesen állomásozol? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, ez még a régi kert, a jelenlegi kopár, és végre látjuk a végét a dolognak, a következő történt, amikor kijelölnek új területet és parcelláznak építkezéshez először a közműveket építi ki egy cég, akik a mindenféle Közművekkel áll szerződésben, azaz az ELMÜ-vel, a Főgázzal, a Vízművekkel stb. stb., amikor ez megtörtént akkor jön az építési vállalkozó és megkezdi az építkezést. Na ez a bizonyos közműveket kiépítő cég volt trehány és egy pár méteres áramvezetékes szakaszt nem vitt végig, és amikor az ELMÜ rá akarta kapcsolni az áramot az új házakra akkor derült ez ki. Na szélsebesen csinálják ezt és úgy néz ki- de már félek, hogy netán elkiabálom - hogy a jövő héten vagy utána mehetek, mert végre lesz áram is, a többi már réges régen ott van, a cuccaim is.Idáig tartott a huzavona, ki volt a hülye, kinek a plusz költségére kell befejezni stb. addig az építtető sem kapja meg a pénzét, mi sem tudunk beköltözni, szóval kész kabaré. Na ez a helyzet most. Közben intézem a mindenféle vizsgálatokat a műtéthez, amik szükségesek előtte, már azt hittem innen megyek a kórházba is. Na majd nyugtával a napot.

      Törlés
  2. Jaj, Anikó, te szegény! Komolyan, ebben az országban nem működik semmi. De tényleg semmi, és felelősök sincsenek sehol....
    Sógorom szelídmotoros, sokszor mennek a környező országokba egy-egy útra. Múltkor azt mondta, hogy becsukott szemmel tudni lehet, mikor lépik át a határt, mert onnantól szarak az utak. Mindenhol máshol még a kis falucskák közti utak is olyan tutik, itt meg a főutak is szarak, nemhogy a mellékutak. Hát kb. így. Jááájj.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pontosan így van Kriszti, ez a mi hazánk. A legszebb az egészben, hogy itt a környéken ugyanez a vállalkozó már több ilyen házat épített, soha semelyiknél nem volt semmi gond, hát mikor legyen, amikor én mennék !!! Nem is izgatom magam, mert azzal nem vagyok előbbre. :-)

      Törlés
  3. Bölcs belátás, kedves (blog)szomszédasszon! :))

    VálaszTörlés