a legméltóságteljesebb cica volt

a legméltóságteljesebb cica volt
Tituka 2006-2018 élt 12 évet és 9 hónapot

a legszebb kutyuska

a legszebb kutyuska
Falatka most 10 éves

a legokosabb cica

a legokosabb cica
Szaftika most 10 éves

Keresés ebben a blogban

2013. április 22., hétfő

Élvezik a nyáriasan meleg időt.....a napsütést





85 éves Édesapám a kutyusokkal a teraszon....





 ...imádnak a meleg teraszon heverészni, szunyókálni....napozni....






...szépséges Csinikénk...neki is csupa izgalom a kert, a bogarak döngicsélése, a levélrezdülés...





...Szafti mindenhol tud aludni...ablakban...és csigavonalban a fotelban...





Tituka is a legnagyobb kényelemben...még a könyvespolcon is...





Valami nagyon érdekes van a kertben....



6 megjegyzés:

  1. Apukád nagyon fiatalos így a fotón, biztosan ő is élvezi ezt a csodaszép időt! :) A cicáid édesek, a kutyusok is, de én inkább cicás vagyok, vagyis lennék! :) Majd, ha már ketten leszünk Apával lesz időm egy macsekra is, addig a Tiédben gyönyörködöm! :) Szép hetet Nektek! Puszi!

    VálaszTörlés
  2. Végre itt a melengető napfény, amit annyira vártunk. Látom a kis állatsereglet is nagyon élvezi. Édesek, ahogy körbe veszik a Papát. Az enyéim épp a hűvösben heverésznek. Nálunk este van nagy kergetőzés, ha már nincs olyan meleg.
    Olyan jól eső érzés a közelségük. De gondolom Ti is így vagytok ezzel.

    VálaszTörlés
  3. Jaj Barbikám imádom őket, a cicák nekem is a szívem csücskei, de a kutyusok is:-))))
    Apukám is élvezi a napot, ő szokott a legbarnább lenni, mert ő bírja a legjobban a napon üldögélést, jót tesz a csontjainak:-)))

    Duende :-))))

    Nea, imádnak a napon lenni, mindig aköré gyűlnek aki épp kint van, imádjuk őket nagyon, délután már az árnyékban fekszenek ők is:-))))

    VálaszTörlés
  4. Mozgalmas az életetek az állatsereglettel. De nem látom a vendégkutyust.Csuda jó pofa a kicsi kutyus ahogy elterül a hátsó lábait hátra kinyújtva. A vendég cicusok nem kóborolnak el? Annyira jó dolguk lehet, hogy majd nem is akarnak visszamenni a gazdájukhoz. Lehet, hogy el is felejtik őket, mert hozzátok szoknak.

    VálaszTörlés
  5. Lívia a vendégkutyus az a hatalmas németjuhász, ő Cindy, szerencsére az összes benti állat is és az összes kinti is jól kijön egymással, semmi probléma velük, viszont rengeteg szeretetet kapunk tőlük, imádok velük élni, azt nem tudom, hogy az eddigi életemben miért nem szerepelt állat, Budapesten ugyanis nem volt soha, 2006-ban lett a Titu macskánk, ott csak ő volt, amikor leköltöztünk Tatára akkor vadultunk meg és lettek a többiek szerencsére, majd most másfél évre kibővültünk Cindyvel és Cilvel meg Rozzsal, de őket is imádom, szomorú leszek, ha majd elviszik őket:-))))

    VálaszTörlés