a legméltóságteljesebb cica volt

a legméltóságteljesebb cica volt
Tituka 2006-2018 élt 12 évet és 9 hónapot

a legszebb kutyuska

a legszebb kutyuska
Falatka most 10 éves

a legokosabb cica

a legokosabb cica
Szaftika most 10 éves

Keresés ebben a blogban

2013. december 20., péntek

Balfogásom .... az én Pavlovám




Egyszerű és finom... mindenki kirázza a kisujjából....
Na most megmutatom, hogy az én Pavlovám hogy lett tökéletesen elszúrva.....
Siralmas látvány.
Lesül a képemről a bőr...de most láthatjátok, hogy ezeréves főzési-sütési gyakorlattal is miket tud produkálni egy "rutinos"-nak mondott háziasszony...
Hát ez is én vagyok...pont.




Miután forró sütő helyett hidegben kezdtem el szárítani, így nem sült rá hirtelen ropogós kéreg, ahogy annak kellett volna, hanem olyan szivacs állagú lett....mint a fenti képen is jól látszik ill. nem látszik, hogy ez egy Pavlova, hanem inkább, mint egy mosdószivacs....


...az íze a látvány ellenére nem volt rossz, ugyanis amint felolvadt rajta a fagyott gyümölcs, azonnal megettem az egészet, csukott szemmel, ne is lássam, szerencsére nem volt itthon senki, így nincs tanúja a fiaskómnak...
... titkolom a család előtt.....
... azóta se tudja senki... csak most már ti...
... de gyorsan felejtsétek is el....



4 megjegyzés:

  1. Ezek szerint mégsem véletlenül ódzkodom annyira a Pavlovától:) Anikó, ha neked nem sikerült...:)

    VálaszTörlés
  2. Gondolod egyedül vagy ezzel ? Hi hi, hát nem. Én lövök néha bakot... Semmi gond ezzel. Emberek vagyunk nem gépek. Különben én vennék belőle! :o) Áldott Ünnepeket!

    VálaszTörlés
  3. Roza pedig nem nehéz, csak pl. tűzforró sütőbe kellett volna betenni, majd utána visszavenni 100 fokra, mondjuk 5 perc elteltével és a továbbiakban csak szárítani, amíg színe lesz, no mindegy a tanulópénzt időnként meg kell fizetni:-)))) Egyébként finom volt, együltő helyemben megettem, hogy ne is lássam:-))))

    Krisztina tudom, hogy más is, nekem is volt már eddig is, de most azért tettem ki, hogy a fiatal kezdő háziasszonyok legyenek megnyugodva, még ennyi évvel és konyhai tapasztalattal is csinálunk olykor hülyeségeket, minősíthetetlen darabokat:-)))
    Különben finom volt:-))))

    VálaszTörlés
  4. Anikó, velem is előfordul, hogy "csúnya, de finom" kategóriába tartozót sütök, de én akkor a magam vigasztalására a kedvezőtlen csillagállásokra fogom :)) Egyébként nem is nézett ki olyan rosszul, lényeg, hogy nem ment kárba és finom volt.

    VálaszTörlés