a legméltóságteljesebb cica

a legméltóságteljesebb cica
Tituka most 12 éves

a legszebb kutyuska

a legszebb kutyuska
Falatka most 8 éves

a legokosabb cica

a legokosabb cica
Szaftika most 9 éves

Keresés ebben a blogban

2014. március 11., kedd

Csodás tavaszias idő....

Majd megszakad az aranyeső annyi a virág rajta......


Kerti bútorok kikészítve.
Tegnap félórát, ma már egy órát napoztam.
Csak ilyenkor bírom elviselni a napot, most kellemes nagyon üldögélni és nézelődni.


Leanderek már kint vannak, nem viselte meg őket ez az enyhe tél.Sárgabarackfa kezdi bontogatni a virágszirmait, a méhek vadul poroznak, annyi döng a virágok körül, hogy attól féltem megcsípnek, míg elkattintom ezt a pár fotót.
Jaj csak most ne jöjjön fagy, mert akkor sok barackunk lesz, nagyszemű, mézédes és leveses fajta, nagyon szeretem.A hátsó kert, márciusi napsütésben, és Falattal, hűséges kísérőmmel.A tulipánok is bújnak, alig várom, hogy lássam milyen színkavalkád lesz itt.A szilvafa is virágban áll, csodás szép fehér virágai vannak.
3 megjegyzés:

 1. Jaj de irigyellek, én két napja tervezem, hogy kiülök aztán a sok tennivaló közben eltelik a nap... :( Csodaszép idő van, a kertetek gyönyörű! Holnap Apával megint Pestre megyünk, majd megpróbálom rávenni, hogy álljunk meg valahol napozni egyet! ;-)

  VálaszTörlés
 2. Szeretem nézegetni a kertes fotóidat...
  Jó, hogy említed... a leanderemet nekem is ki kell tenni már a teraszra...

  VálaszTörlés
 3. Barbi annyira jó a napon, egész héten kint ülök napi egy órát, nagyon jólesik, szombattól megint visszahűl és lehetnek akár hózáporok is, ki kell használni ezt a csodás időt, a nyári forróságban úgysem ülök már ki, legfeljebb a medencében heverészek kicsit:-)))))

  Köszi Gabikám, nyugodtan tedd ki a leandereket, már nem lesz annyira hideg, hogy kárt tegyen bennük, -5 fokig semmi bajuk nem lesz, viszont a nap, meg egy kis eső csodát tesz majd:-)))))

  VálaszTörlés