a legméltóságteljesebb cica volt

a legméltóságteljesebb cica volt
Tituka 2006-2018 élt 12 évet és 9 hónapot

a legszebb kutyuska

a legszebb kutyuska
Falatka most 10 éves

a legokosabb cica

a legokosabb cica
Szaftika most 10 éves

Keresés ebben a blogban

2014. március 27., csütörtök

Tavaszi kert... állatok... fűnyírás


A vérszilvafa teljes virágban.... gyönyörű



Szépséges imádott Falatkám...



Zöldül minden, nyílnak a tulipánok....



A magnolián a virágszirmok épp csak még, hogy kezdenek nyílni.... hiába mi itt fent vagyunk északon...


Rozsi 3 nap után jött haza a csavargásból... már sírtam, hogy többé nem látjuk....


Cili a magaslati levegőt szereti... no meg, ha rághatja az autóantennát...


Apa reszortja a fűnyírás... beindult a szezonja...


Falatkám életem....4 éves lesz már...komoly férfikorba ért...




2 megjegyzés:

  1. Mondtam már, hogy imádom a vörös cickókat? De ugye aki kettő darab, fél embert is kitevő kuttyot legeltet, ott ilyesmi már nem rúg labdába. A szomszédé kétszer ragadt a diófán tőlük. Faterék pár hónapja biciklizés közben az út mellől kapartak össze egy ilyet, csak piciben, csontsoványan. Azóta felhízlalták. Én meg irigykedem....na nem a cicc felszedet dekáira.

    VálaszTörlés
  2. Ani én is imádom, meg a többit is, de most a szívrohamot hozta ránk, mindig el szokott menni 1-1 éjre vadászni, úgy 2-3 hetente, de másnap reggelre mindig itthon van. Most 3 napig nem volt sehol, a harmadik nap délelőttjén végre megjelent, fáradtan, éhesen, nyaka szőrén valami zsíros vagy olajos folttal, ki tudja hol mászkált, én már a második nap estéjén tülökre zokogtam magam és lélekben temettem Rozsit, hogy kész vége, soha többet nem látjuk, amikor megjött sírva ölelgettem és mint aki érti, tudja, hogy mi van annyira bújt hozzám, nyomta azt a kis buckó fejét a kezem alá, hogy szeretgessem.
    Nálunk Falat nem bántja őket, sőt, hiszen úgy nőtt fel, hogy a macskák szocializálták és játszottak vele, de Cindytől /hatalmas németjuhász szuka/ óvni kell őket, mert ő pusztán játékból a Cilit már kétszer úgy megropogtatta, hogy azt hittük nem éli túl.
    Imádom őket, már csomó fényképalbumom van róluk a facebook oldalamon, ott megnézheted őket, ha van kedved, ugyanúgy szerepelek, hogy Zsanuária gasztroblog/facebook :-))))

    VálaszTörlés