a legméltóságteljesebb cica volt

a legméltóságteljesebb cica volt
Tituka 2006-2018 élt 12 évet és 9 hónapot

a legszebb kutyuska

a legszebb kutyuska
Falatka most 10 éves

a legokosabb cica

a legokosabb cica
Szaftika most 10 éves

Keresés ebben a blogban

2014. szeptember 9., kedd

Az utolsó nyárias nap volt ma... ???



...remélem nem, de holnaptól újra esőt mondanak, méghozzá jelentős mennyiséget... mintha nem esett volna már bőven elég...
...végre túl vagyunk a festésen, a nagytakarításon, isteni volt ma üldögélni a kertben, szikrázó napsütés volt és meleg, nem tudtam megállni, hogy ne készítsek pár képet a nyárvégi kertről, bár már kezdenek mutatkozni az ősz jelei is...
...mindenki élvezte, még édes kis kedvenceim is... Rozsi cica, Falatka és Cili cicuka is...
...nem beszélve rólam....












2 megjegyzés:

  1. Még nagyon buja növényzet van, de mi az a sok elterülő, talán boróka? Nem tudom, hogy csak a fotón látszik úgy vagy valóban nagy területen van ilyen talajtakaró örökzöld szerű növényzet. Nagyon jól néz ki.
    A nyár elmúlta nem jó érzés, de sajnos vagy nem, négy évszakos éghajlatú az országunk. A baj inkább az, hogy soha nincs kellemes 26 fokos meleg, csak vagy nagyon meleg vagy hideg. Az az évszakok közötti átmenetet nem nagyon érzékelhetjük, szélsőség van.

    VálaszTörlés
  2. Az elterülő az fekvő tuja, valóban elég nagy területen van, mert már nagyok is és csodaszépek, és csökkentik a fűnyíró területet, ami szintén nem utolsó szempont, azok a fátylacskák már az ősz jelei rajta, a kinti két cica imád alattuk bóklászni, szundítani a nagy melegben, mert ott hűs van, meg a környező bokrokon sok veréb szokott csivitelni és onnan lesből vadásznak rájuk.
    Egyre inkább két évszakosra váltunk.
    Sajnálom, hogy vége a nyárnak, valahogy rövid volt és meglehetősen esős, de azért remélem a vénasszonyok nyara még jön és még sokat fog sütni a nap, addig míg leesik az első hó. Nem is tudom milyen telet szeretnék inkább, enyhét-e, de az nem tesz jót a kertnek, viszont a fűtésnek igen, vagy kemény csikorgósat, nagy hidegekkel, ami azért jóval egészségesebb a szervezetünknek és mindennek, csak a fűtés-számla ne lenne:-))))

    VálaszTörlés