a legméltóságteljesebb cica volt

a legméltóságteljesebb cica volt
Tituka 2006-2018 élt 12 évet és 9 hónapot

a legszebb kutyuska

a legszebb kutyuska
Falatka most 10 éves

a legokosabb cica

a legokosabb cica
Szaftika most 10 éves

Keresés ebben a blogban

2018. február 7., szerda

Bevásárlás házhozszállítással megrendelésre... online

Gondoltam erről is írok egy posztot, mert érdemes, én nagyon elégedett vagyok ezzel a lehetőséggel és nem csak azért, mert személyesen és fizikailag nem tudok mostanában vásárolni, ha tudnék vagy ha majd tudni fogok akkor is így fogom meghozatni ami kell, mert baromira kényelmes, mert így nincs cipekedés, rakodás több tételben, először a bevásárló kocsiba, majd onnan az autóba, végül itthon kipakolni, behordani, nagyon fárasztó. Akkor is, ha valaki tökéletes fizikai állapotban van és egészséges.
Igaz, nem látom személyesen az árukat, nem tudom megtapogatni, nem tudok válogatni köztük, de na és, ha valami nem tetszik nem vagyok köteles átvenni, szó nélkül visszaviszik és csökkentik a fizetendő árat. Nincs vita.
De az az igazság, hogy ilyen még soha nem fordult elő, ugyanis mindegyiknek az érdeke, hogy csodálatosan szép és friss árut szállítson, és csak egyszer ne így legyen máris elveszti a vevőt, szóval az érdeke az, hogy én elegédett legyek.
Az is vagyok. Már a második multit próbálom ki és gyönyörű árut hoznak.
A húsok, a zöldségek olyan frissek, hogy majd megszólalnak.
Mindent ide behoznak a házamba. Mindent külön megmutatnak, lássam, ilyíet kértem-e.
Nekem csak el kell pakolnom miután fizettem, nincs pénzforgalom, kártyával kell fizetni, kapom a számlalistát, amin minden fel van tüntetve, azok a tételek külön amiket nem tudtak teljesíteni, de hoztak helyette mást, amiket vagy elfogadok, vagy nem, nem vagyok köteles. Ez általában olyasmi például, ha más márkát tudtak hozni a megrendelt helyett.
A vásárlás után kényelmesen át lehet böngészni a számlát és ott vannak az elérhetőségek, ha mégis valami problémám lenne, kit kell hívnom intézkedés miatt.
Én általában egy hónapra vásárolok így előre, egész hónapban írom a listámat, mi fogyott el, mit szeretnék még, amikor megjönnek a cuccok, akkor szortírozom, adagolom pl. a húsokat 1-2 fős adagokra és megy a fagyasztóba.
A legnagyobb könnyebbség a nehéz holmik cipekedésétől való szabadulás, a krumpli, az üdítők, a tejek vagy más nagyobb terjedelmű csomag pl. a wc-papír, amiből én a nagy kiszerelést szeretem venni, a 24 tekercsest.


Először is meg kell adni az irányítószámot vagy a helység, vagy város esetén az utca nevét, amiből azonnal kiderül szállítanak-e oda.
Tatán például semmi ilyesmi nem volt, ott soha nem tudtam megrendelni ezt a szolgáltatást, holott ugyanezek a multik ott is voltak, csak kiszállítással nem foglalkoztak nagy bánatomra.
Miután kiderült, hogy igen, szállítanak, akkor lehet regisztrálni.
Nagyon egyszerű a regisztrálás és belépés is, névvel, email-el, maga a vásárlás is, a kiszállítási időpontválasztás is, 2 órás időintervallumok vannak naponta, jelezve van, ha valamelyik időpont már foglalt, arra a szabadra kell kattintani amelyik nekem a legmegfelelőbb, végül megyek a terméklistára és megkezdem a bevásárlást, ha valamit nem találok beírom a keresőbe és akkor kiadja külön.
Az is egyszerű, ha valamit módosítani szeretnék és az is, ha törölni, mert esetleg meggondoltam magam.
A végén meg kell adni a pontos lakcímet /van amelyiknél már az elején/.
A kiszállítási díj pár száz forint, amit automatikusan a végösszeghez adnak hozzá.
Van, ahol lehet zacskót kérni, hogy abban szállítsák le a cuccokat, amiért egy minimális összeget kell fizetni, én mindig abban kérem, mert nekem úgy gusztusosabb, úgy kényelmesebb, azt is hozzászámolják, de van amelyik automatikusan abban hozza.
Ahogy elküldöm a rendelést, kis idő múlva visszaigazolják, ha módosítgatok azt is, tehát tudom érzékelni, hogy vették a jelzéseimet és napra kész a bevásárlásom.


Szóval, nagyon elégedett vagyok az online bevásárlással, és nyugodt szívvel tudom ajánlani mindenkinek.
Érdemes kipróbálni.


Ha valakinek lenne kérdése nagyon szívesen válaszolok, nyugodtan írjatok, kérdezzetek.



6 megjegyzés:

  1. Én már legalább 2 éve így vásárolok, pedig el tudnék menni vásárolni, autóm is van, időm is, de egyszerűen idegrohamot kapok attól, hogy háromszor-négyszer kell ki-be pakolni a cuccokat, kocsiba, pénztárhoz, otthon, stb. Én az első ilyen multitól vásárolok, aki ezt kezdte (T.), teljesen elégedett vagyok, van idő megnézni az akciós termékeket, néha kipróbálok valamit, hátha. Tetszik a "Kedvencek" lista, amiben a gyakran vásárolt, ismétlődő tételek szerepelnek, azt már nem is kell külön keresgélni, hanem csak rákattintok és kész. Itthon dolgozom, ezért a rendelési idővel sincs gondom, mindig akkor jönnek, amikor be van írva, eddig talán kétszer késtek, akkor kaptam kupont és a legközelebbi vásárlásnál levonhattam a kiszállítási díjat. Mindenkinek tudom ajánlani. Lányok, asszonyok fogadjuk el, amivel mások megkönnyítik számunkra a háztartás nyűgjeit! Anikó

    VálaszTörlés
  2. Válaszok
    1. Az, és nagyon megkönnyíti az életem, ha teljesen rendben leszek fizikailag, akkor is így fogok rendelni, mert megúszom a cipekedést :-)

      Törlés
  3. Kár ,hogy ezek a cégek még nem vették eszre, hogy a főváros és környékén tul is élnek emberek

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyetértek, pár évig Tatán éltem, ott is ott volt minden multi, de online házhozrendelni nem lehetett egyiktől sem. Nem is értem miért nem, biztos megérné pedig az összes vidéki városban és a környékükön lévő falvakba a kiszállítást !!!!

      Törlés