Minden ugyanaz, mint a diós bögrésnél, csak a dió helyére természetesen 1 bögre őrölt mák került, valamint az aszalt gyümölcs és mogyoró helyett most mazsola és kandírozott citromhéj darabok ízesítik a sütit.
Igy is nagyon finom lett.
Hétköznap ebédre egy leves után kitűnő második, vagy bármelyik nap délutánján egy kávé vagy tea mellé könnyű kis sütemény.
Nagyon finom lehet,jól néz ki nagyon!
VálaszTörlésDitta, igen finom, de ez egy nagyon egyszerű, pillanatok alatt összekeverhető süti, pikk-pakk meg van, baracklekvárral, vagy ami épp van otthon isteni, amikor valamit úgy ennék, de mit? na akkor szoktam összedobni, tapasztalatom szerint a gyerekeim is mindig az ilyen egyszerű sütiket preferálták és ...-ják a legjobban most is:-))))
VálaszTörlésAnikó, a diós változatot gyakran sütöm, mert isteni finom. Ma kipróbáltam a mákosat, hát nem kevésbé ízlett.:)Köszönöm !
VálaszTörlésBeatrix nagyon örülök, és köszönöm, hogy a receptjeimet választottad, további jó böngészést, hátha ráakadsz még több finomra :-)
TörlésMekkora tepsiben készül? Csábítóan néz ki!
VálaszTörlésA helyzet az, hogy ez egy különleges tepsi, egy ismerősöm csinálta, tehát nem a standard, üzletben vagy piacon kaphatóakhoz hasonlatos, azaz 28x45 cm-es ben sült süti, szóval ehhez hasonló nagy peremes tepsiben süsd, nem baj, ha kicsit kisebb, annál magasabb lesz a süti :-) Ízleni fog, bátran süsd meg :-) Megszórhatod sütés előtt lecsöpögtetett meggybefőttel is, csak jobbá teszi :-)
Törlés