a legméltóságteljesebb cica volt

a legméltóságteljesebb cica volt
Tituka 2006-2018 élt 12 évet és 9 hónapot

a legszebb kutyuska

a legszebb kutyuska
Falatka most 10 éves

a legokosabb cica

a legokosabb cica
Szaftika most 10 éves

Keresés ebben a blogban

2012. január 10., kedd

Macska a karácsonyfában

Még vízkeresztet sem tudtuk megvárni, le kellett bontani a karácsonyfánkat Szafti miatt, mert azt a produkciót találta ki, hogy befeküdt a fa valamelyik ágára, lehetőleg a törzsnél valahol középtájon. Ott szundikált vagy onnan nézett elégedetten, hogy megint sikerült valamivel felhívnia magára a figyelmet.
Mert ő egy ilyen cica, neki mindig kell valami újdonság, valami izgalom, amivel az egész családot sakkban tartja.
Ezt naponta megismételte, ő remekül szórakozott, mi meg frászt kaptunk és attól tartottunk, hogy feldönti az egészet, összetöri a díszeket és mindez éjszaka történik majd amikor alszunk és mindhárom állat elvágja a lábát a törött díszeken átgázolva.









Mindig február végén szoktuk lebontani a fát, mert hála az égnek nemsokára itt a tavasz,  mert ezekben a hideg téli hónapokban jó hangulatot ad,  kellemes ránézni, olyan szívmelengető látvány.
Nos olyan a nappali, mintha nem is lett volna karácsony és hol van még a tavasz.
Ma reggelre arra ébredtünk-keltünk, hogy esik a hó itt nálunk.

15 megjegyzés:

  1. Különleges karácsonyfadísz, ilyen nincs ám mindenkinek! A legelső kép a legaranyosabb, ahogy ott alszik:) De persze, tényleg veszélyes üzem volt. Rossz kiscica:)

    VálaszTörlés
  2. Hát ez nagyon jópofa cica! Imádom az ilyen állatokat. Nekünk is van ilyen állatunk. Egy félperzsa cica és egy törpe pincser kutya. A cica a bevásárló szatyorból kiszedi a kígyóuborkát és megrágja, imádja. A dobozos tejet feldönti, beleharap és lafatyolja a kiömlő tejet...Úgy hogy vásárlás után, azonnali kipakolás! A kutya elcsen egy kiflivéget, majd elássa a pálma cserepébe...Szóval ilyenek ezek a kis állatkák...A fenyőfán pedig ő volt a legszebb dísz!

    VálaszTörlés
  3. Yoen, ahogy mondod, ilyen karácsonyfadísze senkinek nincs.
    Szafti egy ilyen cica, vele résen kell lenni, mindig mindenben benne van, mindent közelről kell látnia, az átlagtól is kiváncsibb, ő soha nem kér semmit, csak figyel és ha Titu kikönyörög valami plusz ennivalót, Szaft az első aki a tányéroknál elhelyezkedik, neki kell először adni, mert belebújik a konzervdobozba,mint egy cicagourman neki előre és elsőként kell szagolnia mit fognak kapni, nagyon életrevaló egy macska.
    Pont ezért imádjuk nagyon:-))))

    VálaszTörlés
  4. Krisztina, megnyugodtam, hogy máshol is vannak ilyen állatok, persze nem hittem, hogy kizárólag Szaft egy hétördög macska a világon, de nálunk csak ő az egyedül, a másik kettő nem ilyen:-))))

    VálaszTörlés
  5. Nekem 3 macskám van,mindegyik más.Tüneményes a karácsonyfadíszed.

    VálaszTörlés
  6. Tündér ahogy kukucskál! Szerintem még talán a díszekkel játszott is biztos pofozgatta. Milyen jó helyen volt ott bent elszeparálva nyugalomban.Most várhat 1 évet megint !:-))

    VálaszTörlés
  7. Kotaliza, nálunk is a Titu teljesen más egyéniség, mint a Szafti:-))))

    Éva, tuti pofozgatta a díszeket, bár nem tört össze semmit, vagy szerencsénk volt, vagy sikerült időben lépnünk:-)))

    VálaszTörlés
  8. Nagyon rafinált a kis bajszos! :) Elhiszem, hogy frászt kaptatok, de biztos nagyon vicces is volt. Én is imádom, ha sokáig megvan a fa, de a héten leszedem a lányokkal, mert iszonyatosan hullik, és hétvégére kell a hely a szülinapi zsúrhoz is! :) A hó pedig már nem is hiányzik!! Tegnap hét ágra sütött a nap és két szivárvány volt az égen egyszerre, csodás látvány volt, Anna nagyon élvezte!! :)

    VálaszTörlés
  9. Hát ez haláli :D Nekem is kell egy ilyen karácsonyfadísz :D

    VálaszTörlés
  10. :))))))))

    Milyen kedves dolgok is vannak a világon. Milyen kedves lények is vannak e világon... Jó hogy vannak, akár fán, akár földön. :)

    VálaszTörlés
  11. Barbi,ma már itt is süt a nap, szerencsére a hó is elolvadt, mintha nem is lett volna.
    Jó szülinapozást nektek, lesz egy kis rumli, de az nem baj:-))))))

    Araniel :-))))))

    Duende, imádom ezt a kis ördög Szaftit, nagyon jó, hogy van nekünk, minden mérgelődés ellenére is, hihetetelenül kedves, hízelkedő egy cica és nagyon értelmes:-)))))

    VálaszTörlés
  12. Mi a tanulság? Jövőre már csak pár macskát kell felpakolni dísznek a fára!))

    VálaszTörlés
  13. Tea így van, minek oda a piros gömbök????:-)

    VálaszTörlés
  14. Anikó megtaláltam a redeptedet és elvittem a fotót! Szia!

    VálaszTörlés
  15. Éva köszike, nem tudom miért nem ment????

    VálaszTörlés